Akumulator który mam w Volvo V40 nie wytrzymuje już tych dużych mrozów, muszę go często ładować. Myślę o wymianie jego, a przynajmniej do kolejnej zimy. Nie wiem jaki jest najodpowiedniejszy akumulator do Volvo V40 z 98, benzyniak 2.0. Fajnie jeżeli wiecie ile może mnie coś takiego kosztować.
Jak jest klimatyzacja to alternator masz 100A albo 120A to spokojni możesz wsadzić nawet 72Ah. Jeśli nie ma to może być 80A alternator a wtedy to 62Ah spokojnie wystarczą. Co do akumulatora to bierz ten który ma największy prąd rozruchowy w danej klasie pojemności.
Jak wypożyczyć samochód tanio i szybko we Wrocławiu? Wrocław to jedno z największych i najbardziej zabytkowych miast w Polsce, które przyciąga zarówno turystów, jak i przedsiębiorców. Niezależnie od celu wizyty, posiadanie własnego środka transportu ...
Co zrobić, by akumulator w samochodzie służył nam w każdych warunkach? Wraz ze spadkiem temperatury zimą, pojemność akumulatorów maleje. Jeśli urządzenie jest już w pewnym zakresie zużyte, mogą pojawić się problemy z uruchomieniem samochodu. Jak do takich sytuacji nie dopuścić? Mechanicy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.