Witam, co myślicie o nowym Patrolu? Czy podoba wam się (spokojnie mogę napisać) ''Nowa stylistyka Nissana'' ?
Moje zdanie na ten temat jest takie; Nissany robią przepiękne terenówki, Navara, Pathfinder, Patrol. Charakteruzuje je kańciasty kształt za co je uwielbiam, auta wyróżniające się z tłumu, mają to coś w sobie, do teraz... Nowy Patrol... hmm terenówka czy suv? hehe... Jest przeciętnym autem dla ''Arabów'' jak to ktoś gdzieś dobrze napisał, te zaokrąglone kształty ehhh, kojarzy mi się to z Toyot'ą, Infiniti, Hyundai'em, czy Lexem te same oklepane motywy aut, które nie wyróżniają się na ulicach i robione są pod jakąś dziwną modę, która wogóle nie przypada mi do gustu, nazwał bym to ''Arabsko-Europejską'' modą. Jedyne za co mogę podziękować projektantą Nissana to to, że przynajmniej nie zrobili tyłu zakończonego ''garbem'' który występuje chyba w 80% nowych terenówek/suvów
Mam nadzieje, że nowa Navara nie będzie przypominać l200 ;]
Ostatnio edytowany przez bigboy, 21 Lut 2010, 20:41, edytowano w sumie 1 raz
najbardziej UJOWY patrol jakiego nissan wymyślił
to juz nie ma nic z terenówki to klasyczny SUV, zreszta wygląda jak nadmuchany X-trail,
piękny?? rzecz gustu, mi sie nie podba,
niezależne zawieszenie, połaczone z najbardziej wybuchowym silnikiem renówki, bez blokad, jakieś systemy 3 literowe których zwykły użytkownik nie ogarnia toto nawet tradycyjnego reduktora nie będzie miało, żenada i tyle tak porządne auto zepsuć
no ale cóż toż to w końcu Renault nikt tym w teren nawet nie pomysli wjechać
cóż zostanie tylko Tojota HDJ i nic więcej
Gdzie w Europie obowiązują winiety na autostrady? To warto wiedzieć! Wybierając się w zagraniczną podróż samochodem, trzeba pamiętać o tym, że bardzo wiele tras po Europie nie jest bezpłatnych. Opłatą objęte są autostrady i drogi szybkiego ruchu. W niektórych krajach, tak jak ...
V Toyota Off-Road Festival - kolejny zlot fanów Piąty, jubileuszowy zlot fanów terenówek spod znaku Toyoty odbył się w miniony weekend we Włościejewkach niedaleko Poznania. Coroczna impreza przyciągnęła tym razem rekordową liczbę uczestników. Aż 125 ...
Baza z danymi technicznymi samochodów marki NISSAN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu. Sprawdź: dane techniczne NISSAN
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.