Nowy Nissan Patrol

Styl starszy czy nowszy?

Nowy
2
50%
Stary
2
50%
Razem głosów : 4

19 Lut 2010, 00:20

Witam, co myślicie o nowym Patrolu? Czy podoba wam się (spokojnie mogę napisać) ''Nowa stylistyka Nissana'' ?

Moje zdanie na ten temat jest takie;
Nissany robią przepiękne terenówki, Navara, Pathfinder, Patrol. Charakteruzuje je kańciasty kształt za co je uwielbiam, auta wyróżniające się z tłumu, mają to coś w sobie, do teraz...
Nowy Patrol... hmm terenówka czy suv? hehe...
Jest przeciętnym autem dla ''Arabów'' jak to ktoś gdzieś dobrze napisał, te zaokrąglone kształty ehhh, kojarzy mi się to z Toyot'ą, Infiniti, Hyundai'em, czy Lexem te same oklepane motywy aut, które nie wyróżniają się na ulicach i robione są pod jakąś dziwną modę, która wogóle nie przypada mi do gustu, nazwał bym to ''Arabsko-Europejską'' modą.
Jedyne za co mogę podziękować projektantą Nissana to to, że przynajmniej nie zrobili tyłu zakończonego ''garbem'' który występuje chyba w 80% nowych terenówek/suvów

Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol

Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol

Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol Nowy Nissan Patrol

Mam nadzieje, że nowa Navara nie będzie przypominać l200 ;]
Ostatnio edytowany przez bigboy, 21 Lut 2010, 20:41, edytowano w sumie 1 raz
WiemCoMówięMówieCoWiemDużoWiemWiecDużoMówię
bigboy
Początkujący
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Ratowice

20 Lut 2010, 14:24

nowe nisany SO ok :razz:
janow4
Początkujący

Miejscowość: mława

20 Lut 2010, 14:28

Mi się strasznie nie podoba :???:
samurajsj700
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Czernichów/ Sląska
Auto: Audi A 4/WV golf 2 / samurai
Silnik: 90/70/70
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997

20 Lut 2010, 14:35

najbardziej UJOWY patrol jakiego nissan wymyślił :cry:
to juz nie ma nic z terenówki to klasyczny SUV, zreszta wygląda jak nadmuchany X-trail,
piękny?? rzecz gustu, mi sie nie podba,
niezależne zawieszenie, połaczone z najbardziej wybuchowym silnikiem renówki, bez blokad, jakieś systemy 3 literowe których zwykły użytkownik nie ogarnia :mrgreen: toto nawet tradycyjnego reduktora nie będzie miało, żenada i tyle :!: tak porządne auto zepsuć :!: :evil:
no ale cóż toż to w końcu Renault :roll: nikt tym w teren nawet nie pomysli wjechać :???:
cóż zostanie tylko Tojota HDJ i nic więcej :sad: :sad:
Panowie!! Co JEST!! Ciśnienie mi spada! ;)
pocieszny
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Miejscowość: z błota ;)
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

V Toyota Off-Road Festival - kolejny zlot fanów
    Piąty, jubileuszowy zlot fanów terenówek spod znaku Toyoty odbył się w miniony weekend we Włościejewkach niedaleko Poznania. Coroczna impreza przyciągnęła tym razem rekordową liczbę uczestników. Aż 125 ...