Nowy Przod L200

07 Lip 2008, 19:32

Witam serdecznie obecnie jestem w posiadaniu MITSUBISHI L200 rok 1997 2.5 td kolor czerwony .Mam pytanie chciabym wymienic caly przod auta zeby wygladal jak 1998-1999 czyli zmienione lampy i grill.Pytanie jest takie czy da rade to przerobic i jak czy nowsze lampy beda pasowaly i w nowszych lampach nie jest czasem inna kostka do podlanczania zarowek i jak wyglada sprawa grilla.Widzialem u siebie pare takich autek i musze powiedziec ze wygladaja o wiele lepiej niz moj :) pozdrawiam krzysztof
lysykrzysiek
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

08 Lip 2008, 07:39

wszystko się da. spawarka, szlifierka i do roboty. :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

08 Lip 2008, 09:06

Do karson czyli trzeba bedzie spawac itp nie da sie calej tej blachy z mocowaniami przolozyc na miejsce starej ?
lysykrzysiek
Nowicjusz

08 Lip 2008, 13:07

musiałbyś zdjąć stare blachy i przyłożyć nowe, obawiam się że nie będą pasowały mocowania. jeśli chcesz się w coś takiego pobawić to zaoszczędzoną kasę z nowych błotników czy maski zainwestować w blacharza :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

10 Lip 2008, 12:38

Raz widziałem coś takiego nieumiejętnie zrobionego na Mercedesie klasy c cały przód latał włącznie z lampami itp. da mnie to bez sensu.
astro007
Aktywny

10 Lip 2008, 13:13

zgadza się. chyba najprościej będzie wymienić autko na model z przodem, który Ci się podoba :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ekojazda dobra dla środowiska są też plusy dla kierowcy
    Szacuje się, że źródłem 60% zanieczyszczeń powietrza w centrach dużych miast jest transport. Do zmniejszenia tego problemu może przyczynić się ekojazda, przynosząca wymierne korzyści nie tylko w postaci redukcji emisji ...
    Roadmap E - samochody elektryczne od Volkswagena
    "Roadmap E" koncern Volkswagen rozpoczyna największą w światowym przemyśle samochodowym ofensywę w dziedzinie samochodów elektrycznych. Najpóźniej do 2030 roku Volkswagen dokona elektryfikacji całej oferty swoich ...

10 Lip 2008, 17:10

chailem takie auto z takim przodem ale trafilem na okazje wiec wzielem a ten przod taki sobie jest tak wiec jak jest duzo przy tym robienia to przecierpie :) pozdrawiam
lysykrzysiek
Nowicjusz