Nowy Przod L200

07 Lip 2008, 19:32

Witam serdecznie obecnie jestem w posiadaniu MITSUBISHI L200 rok 1997 2.5 td kolor czerwony .Mam pytanie chciabym wymienic caly przod auta zeby wygladal jak 1998-1999 czyli zmienione lampy i grill.Pytanie jest takie czy da rade to przerobic i jak czy nowsze lampy beda pasowaly i w nowszych lampach nie jest czasem inna kostka do podlanczania zarowek i jak wyglada sprawa grilla.Widzialem u siebie pare takich autek i musze powiedziec ze wygladaja o wiele lepiej niz moj :) pozdrawiam krzysztof
lysykrzysiek
Nowicjusz

Miejscowość: Szczecin

08 Lip 2008, 07:39

wszystko się da. spawarka, szlifierka i do roboty. :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

08 Lip 2008, 09:06

Do karson czyli trzeba bedzie spawac itp nie da sie calej tej blachy z mocowaniami przolozyc na miejsce starej ?
lysykrzysiek
Nowicjusz

08 Lip 2008, 13:07

musiałbyś zdjąć stare blachy i przyłożyć nowe, obawiam się że nie będą pasowały mocowania. jeśli chcesz się w coś takiego pobawić to zaoszczędzoną kasę z nowych błotników czy maski zainwestować w blacharza :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

10 Lip 2008, 12:38

Raz widziałem coś takiego nieumiejętnie zrobionego na Mercedesie klasy c cały przód latał włącznie z lampami itp. da mnie to bez sensu.
astro007
Aktywny

10 Lip 2008, 13:13

zgadza się. chyba najprościej będzie wymienić autko na model z przodem, który Ci się podoba :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Uwaga na nocne przymrozki i oblodzenia na drogach
    Trwa pełnia jesieni. Panujące warunki atmosferyczne często okazują się prawdziwym wyzwaniem dla kierowców. Nowym elementem jesiennej aury są nocne przymrozki, oznaczające kolejne zagrożenia na drogach. Oblodzona nawierzchniaSymptomy ...

10 Lip 2008, 17:10

chailem takie auto z takim przodem ale trafilem na okazje wiec wzielem a ten przod taki sobie jest tak wiec jak jest duzo przy tym robienia to przecierpie :) pozdrawiam
lysykrzysiek
Nowicjusz