Dzień dobry wszystkim, jestem krokiet, pochodzę z Kętrzyna (warmińsko-mazurskie).
![Uśmiechnięty :)]()
Zarejestrowałem się na tym forum, z nadzieją, że znajdą dobrzy ludzie i pomoże mi ktoś w wyborze nowego auta.
Budżet: ~4tyś, lecz wiadomo im taniej tym lepiej, posiadam rodzinę, nie zarabiam kokosów, żona nie pracuje, do auta się przyzwyczailiśmy (wcześniej był golf 3, niestety nie do naprawy, choć byłem naprawde zadowolony) no i coś trzeba znaleźć. Nie chcę jednak auta zardzewiałego, w które będę musiał włożyć drugie tyle co kupno. Jeśli chodzi o wyposażenie to najbardziej zależy mi na klimatyzacji i żeby był dosyć pojemny, wygodny itd. Fajnie jakby dało się w miarę szybko wyprzedzić jakiegoś tira czy autobus no i to chyba byłoby na tyle.
ps. potencjalne województwa: warmińsko-mazurskie, kujawsko-pomorskie, pomorskie (chodzi o to żeby odwiedzić kilka miejsc, dlatego podlaskie musi odpaść)
Oto oferty jakie mnie zainteresowały:
1.
[link do oferty na Olx wygasł]2.
[link do oferty na Olx wygasł]3.
[link do oferty na Olx wygasł]4.
[link do oferty na Olx wygasł][link do oferty na Olx wygasł]5.
[link do oferty na Olx wygasł]6.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]7.
[link do oferty na Allegro wygasł]8.
[link do oferty na Olx wygasł]5a.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]6a.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]7a.
[link do oferty na Allegro wygasł] (Umieszczam to auto, gdyż czuje, że mimo ceny możliwe, że byłoby najlepszym zakupem w dłużej perspektywie czasu, chociaż zaznaczam, że nie znam się zbytnio na samochodach i nie wiem jak koszty naprawy itp)
Oferty ponumerowałem w kolejności (blisko - daleko) a 5,6,7a to drugi wariant trasy, więc prosiłbym także o rade, w która trase
ewentualnie byłoby lepiej się wybrać.