Nowy z salonu czy znów używany - Poradzcie

30 Paź 2011, 13:31

Kuśi jak diabli w sensie że kobiecie się podoba i jest na tak, ja jednak mam dylemat czy zakładane 45 k to nie za ostre przegięcie jak za miejske małe autko. Silnik 1.4 100 KM wersja Lounge otwierany dach, listwy boczne, srebrne lusterka,nakładki na progi,halogeny,2 komplety kół bo bedzie odbierany w zimie jak byś kupił tyle samochódów u tego dealera co ja to też byś miał dobrą cene. Swoją drogą ktoś powiedział że trzeba twardo negocjować, dzis cięzko sprzedać auto nawet dealerowi a cena cennikowa jest tylko na papierze.

Ma być w białym kolorze, wiem że to Panda tylko w innej skórze choć nie do końca bo 500 jest ciut większy na szerokość z tyłu no coment.Podjaę do dealera spytać o Mito, jest większa i ciut praktyczniejsza no i nie 2 osobowa, jak 500. Już nawet Panda jest bardziej praktyczna :( wiem bo mieliśmy 1.1 tylko czy powinno się dwa razy wchodzić do tej samej wody. Mnie osobiscie przeszkadzała konsola środkowa tj przy moim wzroscie waliłem kolanem w nią, i spłupek tj odsuniecie fotela do tyłu na maksimum wysiadanie i wsiadanie koszmar. Jednak za 24 k pozytywnie na PLUS.
YAHHA
Nowicjusz

Auto: HONDA ACCORD

30 Paź 2011, 14:10

A może nowe Clio TCE?
Za cenę tej 500tki, masz znacznie przestronniejszy i bardziej komfortowy samochód z niezłymi osiągami i wyposażeniem.
Moim zdaniem wybór lepszy niż auta klasy A.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2000

30 Paź 2011, 20:38

Siedziałem w Kii Vendze i nie spodziewałem się że w tym pozornie małym auci ejest aż tyle miejsca więc jest to ciekawa propozycja.
Z kolei jeśli chodzi o kupowanie nowych aut to właśnie lepiej skorzystać z wyprzedaży rocznika pod koniec roku zamiast czekać do stycznia, okazje pewnie zaczynają się w grudniu jeżeli nie już...
autoporady
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław
Auto: Ford Mondeo MK3 2.0 TDDI 115KM

30 Paź 2011, 21:05

Nie wiem czy dobrze się wyraziłem, zamawiam auto teraz w cenie po rabatach z ok 60k na 44k odbieram rocznik 2012 czyli plus minus 16k ale to tyczy się salonu FIATA. W innych pewnie lepiej będzie mi skorzystać z wielkiej wyprz u danego dealera.
YAHHA
Nowicjusz

Auto: HONDA ACCORD
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

[B] 206 RC / Clio II Sport / Ibiza II Cupra / Yaris I TS
    Podstawowe kryteria zestawienia: - segment B - silnik benzynowy o mocy około 160KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2002 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Peugeot 206 2,0 RC - 177KM - Renault Clio ...
    Nocne przymrozki to zmora kierowców
    Nawet niewielkie przymrozki potrafią być zagrożeniem dla bezpieczeństwa jazdy. Zjawisko to może negatywnie wpływać na widoczność oraz zwiększać ryzyko poślizgu. Spadek temperatury powietrza poniżej zera może nagle skomplikować ...