Kuśi jak diabli w sensie że kobiecie się podoba i jest na tak, ja jednak mam dylemat czy zakładane 45 k to nie za ostre przegięcie jak za miejske małe autko. Silnik 1.4 100 KM wersja Lounge otwierany dach, listwy boczne, srebrne lusterka,nakładki na progi,halogeny,2 komplety kół bo bedzie odbierany w zimie jak byś kupił tyle samochódów u tego dealera co ja to też byś miał dobrą cene. Swoją drogą ktoś powiedział że trzeba twardo negocjować, dzis cięzko sprzedać auto nawet dealerowi a cena cennikowa jest tylko na papierze.
Ma być w białym kolorze, wiem że to Panda tylko w innej skórze choć nie do końca bo 500 jest ciut większy na szerokość z tyłu no coment.Podjaę do dealera spytać o Mito, jest większa i ciut praktyczniejsza no i nie 2 osobowa, jak 500. Już nawet Panda jest bardziej praktyczna
![Sad :(]()
wiem bo mieliśmy 1.1 tylko czy powinno się dwa razy wchodzić do tej samej wody. Mnie osobiscie przeszkadzała konsola środkowa tj przy moim wzroscie waliłem kolanem w nią, i spłupek tj odsuniecie fotela do tyłu na maksimum wysiadanie i wsiadanie koszmar. Jednak za 24 k pozytywnie na PLUS.