Nr VIN

23 Kwi 2009, 23:16

Witam, interesuje mnie czego dokładnie mogę się dowiedzieć sprawdzając VIN, dzwoniąc do ASO danego pojadu?
Jeba* i się nie dać, a wyniki same przyjdą...
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Wałbrzych/Wrocław

24 Kwi 2009, 12:07

nie w kazdym aso powiedza co było z autem. Ale jezeli w salonie będą ok a auto było serwisowane na bieżąco to doweisz się niemal wszystkiego co było wymieniane i kiedy czy było auto naprawiane po wy[adku ale jeżeli autko nie było serwisowane to nicic z vinu
greyt
Początkujący

25 Kwi 2009, 20:43

interesuje mnie czy podając nr VIN policji jest możliwe sprawdzenie czy auto nie było kradzione, lepiej to zrobić bo potem może sie okazać kaplica... ani kasy ani auta
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

25 Kwi 2009, 20:56

zadzwoń na Policję i zapytaj.

Słyszałem, że jest w Policji jakaś komórka gdzie można sprawdzić czy auto nie jest kradzione. Nie wiem czy to się robi przez telefon.

Gdyby się okazało, że kupiłeś kradziony samochód to Ci go zabierają......

pozdrawiam

Dariusz Sawicki
pozdrawiam

Dariusz Sawicki

Masz problem z rejestracją samochodu?
Daj znać zajmiemy się tym za Ciebie.
DariuszSawicki
Stały forumowicz

Miejscowość: Wrocław
Auto: Nie mam

25 Kwi 2009, 21:19

no właśnie zabierają i kasy nie zwracają...
dlatego się dopytje co z tym vinem, ale chyba jest tak jak mówisz
Wezyrro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jaguar E-Type Roadster
    E-Type to prawdziwa ikona motoryzacji i prawdopodobnie najbardziej rozpoznawalny model w historii Jaguara. Jego smukła sylwetka z długą maską i niewielką kabiną od 1961 roku cieszy oko pasjonatów motoryzacji. Samochód ...
    Lexus UX – porównanie wymiarów z NX i RX
    Podczas tegorocznych targów motoryzacyjnych w Genewie zadebiutował Lexus UX. Pierwszy kompaktowy crossover Lexusa określany jest jako najmniejszy i najbardziej przyjazny do miasta. Jak wyglądają jego rozmiary na tle ...