Nubira, Mondeo który wybrać?

09 Paź 2009, 20:34

rustin napisał(a):tak była to wada ale w pierwszych td czyli do 95r bodajże a za te pieniądze znajdzie już mk2 a tam jest silnik endura de gdzie już tej wady nie ma. Chociaż autko ja i tak mam tą pierwszą wersje silnika i nic mi sie nie dzieje.
Na pewno masz rację. Muszę was zaskoczyć (piję do Passkomaniaków) mechanicy Forda Mondeo ocenili wyżej jak Passata ,tyczy się to MONDEO II/Passat V,Mondeo to udane autko tak udane,że zyskało notę 5- a Passat 4+,cóż macie do wyboru raczej uprzednio bitego lub z gigantycznym przebiegiem Passka dużo drożej lub raczej nie bitego i dużo tańsze MONDEO II,lepszy samochód! :shock: Niestety to autko w ocenach wykasowało Mercedesa C,oparło się prawie o pułap TOYOTY AVENSIS I,HONDY ACCORD itd ,no ale wiecie FORD jest i tak g... wort! :wink:
PhantomASA1
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 3
Miejscowość: Z prawdy :)

10 Paź 2009, 15:42

Dziękuję wszystkim za zainteresowanie auto kupione, temat do zamknięcia.
xOleKx
Nowicjusz

Miejscowość: Zachodniopomorskie

11 Paź 2009, 22:03

Mam Mondeo z 99roku sedan, GHIA, 2.0 benzyna. Wiem,że chce diesla kupić i powiem, że jest to bardzo fajne autko. Nigdy nie zawiodło, jest naprawdę fajnym samochodzikiem w bardzo fajnym wyposażeniu za niewielkie pieniądze. Ale musisz poszukać dobrego egzemplarza, żebyś się nie naciął na auto z przebiegiem 120tyś, a on bedzie miał w rzeczywistosci natłuczone ponad 250tyś. Jeżeli trafisz n zadbane autko to mysle ze bedziesz mial wiele pociechy.
Bojan
bojan89
Nowicjusz

Miejscowość: Wrocław