Numer VIN? Co sądzicie o tym aucie

03 Maj 2019, 18:23

Cześć,

Ma ktoś pomysł, dlaczego nr VIN pokazuje inny samochód? W raportach za darmo w internecie pokazuje po numerze, że jest to Audi A3 1.6

WAUZZZ8P0AA145454

Samochód: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

No i korzystając z okazji co sądzicie o samochodzie? Mam go w zasadzie dogadanego tylko martwi mnie ten VIN...

Jest to na pewno wersja politftowa S3?
xseverus
Nowicjusz

Auto: Brak

03 Maj 2019, 19:01

zadaj pytanie na bez-wypadkowe.net

Aczkolwiek Raporcik można kupić

https://www.carvertical.com/pl/kontrola ... P0AA145454

Mi pokazuje Audi S3 QU. 2.0
andrewb25
Stały forumowicz

Miejscowość: małopolskie

03 Maj 2019, 19:18

Hej,

Co sądzicie o tym?

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Dogadałem się z właścicielem na wymianę w rozliczeniu moje autko + dopłata z mojej strony. Gościu potrzebuje pieniędzy na zaliczkę na hipotekę.

Co do historii samochodu, to był on kupiony z Francji 1,5 roku temu jako "po przejściach". Był on zdewastowany (urwane lusterka, lekkie wgniotki, uderzona szyba), prawdopodobnie jakimś kijem czy czymś. Samochód był zrobiony w zakładzie blacharsko-lakierniczym, gdzie został zrobiony za ok 3800 zł.

Jest sens pchać się w to? Na zdjęciach wygląda bardzo dobrze, i cena też jest dobra, jak za takie wyposażenie, koła, zawieszenie magnetyczne, asystent parkowania i modyfikacje.

Gościu pracuje w warsztacie tuningującym samochody, robił go pod siebie.
Ostatnio edytowany przez mike, 03 Maj 2019, 19:40, edytowano w sumie 1 raz
Powód: Masz już jeden wątek, nie zakładaj kolejnych
xseverus
Nowicjusz

03 Maj 2019, 19:28

Strasznie podejrzana oferta, niby potrzebna gotówka ale może być inne auto w rozliczeniu? :roll:
Poza tym tak pomodzone S3 za taką kasę? gdzie seryjne 265 konne chodzą za dużo więcej?

Ja bym odpuścił temat, nie ten rocznik, nie ta kasa i raczej szukałbym serii.
Raczej żaden miłośnik który włożył kupę kasy w auto nie sprzeda go od tak bo potrzebuje kasy czy cokolwiek, takie auta sporą wartość mają.

Tutaj masz dla przykładu rok starszy egzemplarz, też 360 koni..widzisz różnicę?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Pionek
Stały forumowicz

Auto: Honda Accord / VW Scirocco
Silnik: 1,4 TSI 122@150
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
Skrzynia biegów: Manualna

03 Maj 2019, 19:34

Tzn co z tym samochodem może być nie tak? Jak pojadę z nim na stację diagnostyczna itp?

To, że będzie po poprawkach blacharsko lakierniczych to wiem. Że szpachla będzie.
xseverus
Nowicjusz