stasiowski121 napisał(a):Nie bądź śmieszny
I kto tu kogo obraża?
stasiowski121 napisał(a):Ile trzeba czekać na reakcje z Twojej strony i jakie jej efekty wiesz dobrze sam więc pisać tutaj nie będę, o tym jak często zaglądasz na tamto forum również
Skąd ty możesz wiedzieć, jak czesto zaglądam w ten dział? Masz jakieś statystyki czy jak to jest? Jeżeli nie, to nie pisz czegoś, o czym nie wiesz i nie posądzaj kogoś o coś, o co nie jesteś pewny. Jak dotąd zaglądałem tam wtedy, jak mi czas na to pozwolił. Jak pisałem wcześniej mam moderkę na całe forum i nie mogę być wszędzie. Oprócz tego teraz jest znaczek przy każdym poście, na który można kliknąć, jeżeli jakiś post jest niezgodny z regulaminem. No i są wiadomości pw.
stasiowski napisał(a):Wiele razy sygnalizowaliśmy Ci obrażanie przez użytkowników - skutek niemalże zerowy.
"Wiele razy", to znaczy ile? Bo z tego co pamiętam, to odnośnie tego działu miałem tylko od ciebie jeden sygnał 17 grudnia...
"Sygnalizowaliśmy ci ' to kogo masz na myśli? Bo jak dotąd miałem tylko od ciebie jedno zgłoszenie na ten temat.
"Skutek niemalże zerowy" - co masz na myśłi pisząc to? Co znaczy "niemalże"? Skutej jest albo go nie ma. Podałeś mi linka do konkretnego tematu został on zmoderowany i tyle.
Tak więc kolego stasiowski121 zanim weźmiesz głos w jakiejkolwiek dyskusji w tym temacie, to najpierw zastanów się nad sobą. Nie wytykaj komus jego błędów, tylko najpierw popatrz na siebie...
I bardzo proszę obu kolegów - stasiowski121 oraz jiGsaw o zaprzestanie dyskusji między sobą w tym temacie. Od tego jest system pw. Każdy z was wypowiedział się co do tego tematu i wystarczy. A obaj robicie bałagan w tym temacie. I musze z przykrością stwierdzić, że stasiowski121 jest promotorem całej tej waszej kłótni. Jak się chcecie dalej kłócić, to proszę to robić na pw.
A co do mnie, to tak jak pisałem wcześniej w miarę możliwości będę zaglądał do tego działu. Mam nadzieję, że reszta moderatorów róznież poświęci po troszce swojego czasu na ten dział, skoro tam jest tak niesympatycznie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...