Generalnie popieram kolegów wyżej jednak :
Spora część moderatorów po prostu już dawno opuściło to forum i nie zagląda tu przynajmniej dobry rok.
Lub też rok temu wyłączyła sobie w panelu administracyjnym opcję pokazywania obecności.
Nie zmienia to jednak faktu, że sytuacja w dziale
Jakie Auto Kupić modom wymknęła się spod kontroli - cóż dziwnego jak ich nigdy nie ma a wypadałoby aby moderator przynajmniej godzinkę dziennie poświęcił na ogarnięcie swojego działu - taki obowiązek wynikający z pełnionych funkcji.
Podsumowując - forum upadło bardzo nisko, bluzganie błotem, wyzwiska, obrażanie zarówno userów jak i ich rodzin zwłaszcza przez jiGsaw'a jest lekko mówiąc odrażające.
Patrzeć należy teraz tylko na rankingi wyświetleń - jak bardzo będą lecieć w dół.
Żadne szanujące się chociaż odrobinę forum by sobie na to nigdy nie pozwoliło ale jak wspominałem gdzie indziej - moderacja ma nas głęboko w d....
Co z tego że dodano funkcję zgłoś do moderatora jak nikt i tak żadnych konsekwencji z tego, że niektórzy jadą innym ostro po ambicji nie wyciąga, więc ja się pytam po co to było? Doczekamy się wreszcie jakiegoś porządku czy dalej będzie taki chlew jak jest obecnie? Przepraszam za określenie ale sami przyznajcie, jak można to inaczej określić? Wystarczy wejść i poczytać 5-7 tematów od góry i włos na głowie dęba staje.
Moderatorów Bóg wie ile, a porządku zrobić nie ma kto. Napisać do jakiegoś to na odpowiedź można czekać tydzień i więcej, o rezultatach nawet nie wspominając - ostrzeżenie na PW - bo akurat któryś user się tego przestraszy jak wie, że moderacja działa na forum raz na jakiś dłuższy czas - a nawet jeśli coś zrobi to kolejne ostrzeżenie na PW - konsekwencje niesamowicie skuteczne
![Laughing :lol:]()
.
Oby tak dalej Panowie, ciekawe jak nisko to wszystko upadnie. Ja bynajmniej będę się bacznie temu przyglądał, zwłaszcza jak długo będzie trzeba czekać na jakiś odzew ze strony moderatorów.
EDIT:
Mnie również wydaje się że najwyższy czas na zmiany w moderacji.
Popieram całkowicie propozycję wybrania kilku nowych moderatorów którzy poświęcą więcej czasu na ogarnięcie forum niż ci obecni. Jest kilku użytkowników, którzy są już dłuższy czas z nami i są aktywni kilka razy na dzień.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."