O samochodach online?

16 Sie 2011, 18:34

Witam zna ktos strony pośiwięcone motoryzacji aby cos sie dowiedziec w dziedzinie mechaniki samochodowej? pozniej kupie sobie ksiązke jakas ale narazie pytam czy cos w internecie jest, narazie tylko tutaj czytam posty na tym forum tylko.
Podtlenek LPG is My Lover <3 :D
piotrekp132
Początkujący

Miejscowość: Dallas
Prawo jazdy: 08 03 2013
Przebieg/rok: 2tys. km
Auto: Bmw e39
Silnik: 523i (197km :D )
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1998

19 Sie 2011, 08:22

heh ciężko z konkretami, ale ja uważam że nasze forum jest jeśli chodzi o wiedzę i osoby ją reprezentujące najlepszym miejscem w sieci ;)
Napisz do mnie jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o samochodach Volvo.
faldurf
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warsaw

01 Wrz 2011, 09:02

Zgadzam się z Przedmówcą,na forach internetowych możesz znaleźć cały szereg informacji dotyczących motoryzacji i nie tylko. To chyba najlepsza lektura na początek.
Dabtuner
Aktywny

02 Wrz 2011, 08:07

Pytaj na forach.
A w międzyczasie uzupełniaj wiedzę samodzielnie.
Myślę że podstawy znajdziesz tutaj:
http://www.infosamochody.pl/artykul,id_ ... owego.html
TopRider
Nowicjusz

Auto: Volkswagen Golf 3, 1.6 75KM

02 Wrz 2011, 08:43

czytaj fora reprezentujące odpowiedni poziom, szukaj na nich artykułów, linków do ciekawych serwisów :) zadawaj pytania google

internet daje ogromne możliwości zdobycia wiedzy, trzeba tylko odsiać treść śmieciową od tej naprawdę wartościowej
walkomazda
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
Auto: Mazda 3, Opel Astra G

13 Wrz 2011, 09:08

Jest pełno takich serwisów, ja ci serdecznie polecam stronę o nazwie autokult - bardzo fajna, z wieloma ciekawym informacjami, do tego jeśli wejdziesz na stronę auto negocjator to znajdziesz tam kategorię multisalon z wszystkimi aktualnościami ze świata moto.
Kondrat
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...