Obojętnie jaka marka, potrzeba kupna nowego samochodu.

30 Kwi 2010, 20:07

Witam!
Po prostu chcę kupić jakieś auto osobowe, z nie dużym przebiegiem, dobrym stanie (chyba, że lekko stłuczony) , musi mieć wygląd i oczywiście moc . Nie znam się za dużo na autach, więc może wy coś doradzicie i podacie jakiś ciekawy link lub auto do 10 tys. zł?? Próbowałem już szukać i jedyne co mi przypadło do gustu to : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] co o tym sądzicie ??

PS. Auto musi być oczywiście osobowe :).
Help!
Yaskot
Nowicjusz

Miejscowość: Bochnia

30 Kwi 2010, 20:53

[...]
Ostatnio edytowany przez Barol, 01 Maj 2010, 12:57, edytowano w sumie 1 raz
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

30 Kwi 2010, 22:25

Eee! Barol91 co ty proponujesz? :mrgreen: W tej kwocie (10k czyli 10 kartofli) można znaleźć dobrego, zadbanego Poloneza z gazem albo Dajewo :lol:
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

30 Kwi 2010, 22:41

[...]
Ostatnio edytowany przez Barol, 01 Maj 2010, 12:57, edytowano w sumie 1 raz
Barol
Awatar użytkownika

01 Maj 2010, 00:05

barol91 napisał(a):W tej cenie za 10tys Polonez to będzie wychuchany przez dziadków jak nówka :lol:

A do autora tematu,zobacz na to,auto ode mnie z miasta i widziałem je pare razy i naprawde potrafi przykuć wzrok.
[link do oferty na Allegro wygasł]
a tutaj drugie ode mnie z mieściny
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

czemu ty zawsze pokazujesz najbardziej zwiesniaczone sztuki? Przeciez na ten szmelc się patrzeć nie da.
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

01 Maj 2010, 09:54

[...]
Ostatnio edytowany przez Barol, 01 Maj 2010, 12:58, edytowano w sumie 1 raz
Barol
Awatar użytkownika

01 Maj 2010, 10:05

Własnie nie krytykuj tylko pokaż coś od siebie,mi sie podoba ta A4 całkiem fajna i przyzwoita,w realu pewnie też ładnie wygląda i silnik napewno 101KM tam jest.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

01 Maj 2010, 10:15

Yaskot napisał(a):musi mieć wygląd i oczywiście moc

Pojęcia względne... :wink:
Coś takiego?
Oczywiście do tego przebiegu dolicz jakieś mniej więcej 100 000KM...
E36 1.6 ?
Tu też dolicz trochę przebiegu... Bo oczywiście magiczne 167 000 KM... Ale chociaż ładnie wygląda.
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2005

01 Maj 2010, 12:08

A mówił Ci ktoś ze o gustach sie nie dyskutuje,mi sie akurat podobają,jak według Ciebie to jest wieś to masz widocznie inny gust niż ja,proste to jak to jest wieś to znajdz coś od siebie a nie krytykuj,bo tutaj tak sie konczy pokazesz auto to zostaniesz zrąbany jak pies a od siebie nic nie dodasz.

Widzisz, jesli mam dawac propozycje na tej zasadzie co Ty to wole ich wcale nie dawac, Twoje propozycje sprowadzają się do w stukania kwoty "od do " przebiegu " od do" na allegro i podania kilku pierwszych lepszych linków, tak moze zrobić sam zainteresowany. Wiem wiem, chcesz zabłysnąc iloscią postów, ostatnio mnie to zaciekawiło, piszesz po 50-100 postów dziennie, wszystkie prawie takie same, byle tylko naklepać XX dziennie.

Pewnie zaraz powiesz to co zawsze, to ma moj wujek, to ma mój sąsiad, to ma sąsiadka sąsiadki babci z wakacji i znasz te auta na wylot :lol:
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków

01 Maj 2010, 12:22

Dzięki Panowie, ale teraz mam problem które z tych wybrać :D:D. To już sam zobacze.
Help!
Yaskot
Nowicjusz

01 Maj 2010, 12:29

MajkPZM napisał(a):Twoje propozycje sprowadzają się do w stukania kwoty "od do " przebiegu " od do" na allegro i podania kilku pierwszych lepszych linków, tak moze zrobić sam zainteresowany. Wiem wiem, chcesz zabłysnąc iloscią postów, ostatnio mnie to zaciekawiło, piszesz po 50-100 postów dziennie, wszystkie prawie takie same, byle tylko naklepać XX dziennie.

Pewnie zaraz powiesz to co zawsze, to ma moj wujek, to ma mój sąsiad, to ma sąsiadka sąsiadki babci z wakacji i znasz te auta na wylot :lol:

1.I co przeszkadza Ci to że tak szukam,tylko że jak szukam to staram sie szukać żeby auto jakoś wmiare wyglądało a nie bity parch.
2.Wali mnie ilość postów,nie robie to dla jakiś głupich postów,niewiem nawet ile dziennie pisze ale ciesze sie że Ty wiesz :mrgreen:
[...]
Barol
Awatar użytkownika

02 Maj 2010, 14:44

Chciałbym się jeszcze dowiedzieć, bo tak szukałem, co z tymi autami jest nie tak :D :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] ?
Help!
Yaskot
Nowicjusz

02 Maj 2010, 17:04

Trzeba spłacać leasing,zresztą idzie sie domyśleć czytając ogłoszenie.Pierwsza kosztuje 9900koron czeskich+64raty po 6450koron czeskich czyli na nasze 1514zł+64raty po 986,20zł a druga Skoda kosztuje 376900koron czeskich czyli 57.628zł.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

02 Maj 2010, 21:42

No to odpadają, a z tych, które mogą być, a które nie, chodzi mi o to które najdłużej będą się trzymały bez napraw itp. , i żeby żaden z nich to nie był jakiś kredyt, leasing itp. Muszą być od kupienia zdolne do jazdy :) (wygląd nie ważny) ??

Wiem, że trochę dużo ale bardzo mi się podobają jeden ma nawet moc 144 KM :) Super z was ludzie, dziękuję Wam za pomoc :).
Help!
Yaskot
Nowicjusz

02 Maj 2010, 23:04

1.Mondeo wygląda troche na zaniedbane :neutral: przebieg realny no i cena jak na auto w takim stanie przystępna i z tego co wiem najlepsza jednostka to TDDI.
2.Drugie Mondeo wygląda wporządku ale troche za tani.
3.Tego pierwszy raz na oczy widze :shock:
4.Dobrej 156 do 10tys raczej nie znajdziesz,wiem na allegro jest ich pełno ale jedz sobie je obejrzeć na żywo :roll:
5.Prawdopodobnie bita przodem.
6.O Alfie 166 sie nie wypowiem bo nic niewiem.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika