REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
maniutka31 napisał(a):Jestem swiezo upieczona wlascicielka pojazdu samochodowego.
Dishman napisał(a):Zakładamy, że pan ma ubezpieczenie w PZU. Idziesz do agenta PZU u siebie w mieście, pokazujesz polisę OC. Agent robi aneks do starej polisy, wypisuje nowe numery rejestracyjne auta, Twoje dane. Być może będzie istniała konieczność dopłacenia do polisy jakieś niewielkiej kwoty. Różnica ta wynika z faktu, że np. poprzedni właściciel mógł mieć 60% zniżek, a Ty możesz mieć 50%.maniutka31 napisał(a):Jestem swiezo upieczona wlascicielka pojazdu samochodowego.
![]()
![]()
Sorry, ale zabrzmiało jak czekolada i wyrób czekoladopodobny. Mam nadzieję, że jeździ![]()
maniutka31 napisał(a):Ten czlowiek co sprzedal mi auto ubezpieczal go w PTU w Lublinie czyli ja ide z oc auta jego do ptu? moze byc we wrocku?Czy trzeba juz miec auto z tablicami nowymi i ze wszystkim?pozdrawiam i dziekuje Panu za odpowiedz.
hedd napisał(a):Jechać do agenta PTU, rozwiązać ubezpieczenie i szukać innego, korzystnego dla siebie OC? Bo nie do końca to wszystko ogarniam