Witam ! Mam takie pytanie na które nie mogę nigdzie znaleźć jednoznacznej odpowiedzi , mianowicie chce zakupić swoje pierwsze auto i żeby nie płacić zbyt wiele za oc zdecydowałem się na współwłaściciela w tym wypadku moją matkę. Pytanie jest następujące czy przy ubezpieczaniu samochodu muszę mieć wpisaną matke w dowodzie rejestracyjnym czy wystarczy umowa kupna na której widać że właśnie ona także jest właścicielem. Jedni mówią że wystarczy umowa inni zaś że konieczny jest wpis w dowodzie. Proszę o odpowiedź. Pozdrawiam
Konieczny jest wpis w dowodzie rejestracyjnym, ponieważ on określa wszystkich właścicieli pojazdu. Nawet jeśli oddajesz na umowie część samochodu rodzinie czy komukolwiek innemu taka informacja musi się znaleźć na dowodzie rejestracyjnym
Volvo S60 Polestar Concept to najszybsze koncepcyjne Volvo Najszybszy samochód koncepcyjny w historii Volvo to "Volvo S60 Polestar Concept" które wyposażono we wzmocniony rzędowy sześciocylindrowy silnik T6 napędzający cztery koła za pośrednictwem układu Haldex. Ten ...
Odświeżony crossover Mitsubishi ASX W polskiej ofercie Mitsubishi Motors debiutuje właśnie odświeżony model najpopularniejszego modelu tej marki w Polsce i Europie – crossovera Mitsubishi ASX z nowym silnikiem Diesla. Wzbogacono wyposażenie pojazdu, silnik ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.