Ocena egzemplarza e90

21 Lip 2014, 18:02

Bardzo proszę o ocenę tego konkretnego egzemplarza. Od sprzedawcy przez tel dowiedziałem się, żę sprowadzone z Belgii. Jakieś zaprawki robione na masce i na dole drzwi i tylko tyle z poprawek lakierniczych. Co sądzicie? :
[link do oferty na Allegro wygasł]
Mattie
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 10 1992
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Corolla e12
Silnik: 1,6 VVTI
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

21 Lip 2014, 19:05

Auto wypicowane na handel nawet silnik wymyty , w tle widać masę innych aut .
Ja jestem na nie , jak coś to przed zakupem dokładnie prześwietlić ze wszystkich stron .
kamil1201202
Początkujący

Auto: Alfa Romeo
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2002

21 Lip 2014, 19:20

Bo samochód do sprzedaży ma być zagnojony... chyba oczywistym jest że do zd się samochód sprząta?
Od kiedy to się sprawdza samochód po zd? Oczekujecie że samochód kilkuletni z przebiegiem >200kk będzie idealne, jechać sprawdzić jak pasuje, a wcześniej wklepać w coś takiego jak google np autokomis D&D opinie :D
hektor
Początkujący

Auto: Poszukuję <help>

21 Lip 2014, 20:02

hektor do zdjęć się sprząta a nie picuje. Poza tym po zdjęciach można wiele wywnioskować tylko trzeba uważnie patrzeć.
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra

21 Lip 2014, 20:04

To podziel się tym co wywnioskowales po auto mam 100 km więc niezbyt blisko i nie chce jechać na marne
Mattie
Nowicjusz

Prawo jazdy: 15 10 1992
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Corolla e12
Silnik: 1,6 VVTI
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2003

21 Lip 2014, 20:21

Auto z Płocka więc co tu oceniac? Tam od handlarzy si ę aut nie kupuje, działa tam artysta fotograf z Włocławka który robi retusz na zdjęciach, dodatkowo auta to wypicowane złomy, poza tym cena nie wróży nieczego dobrego, minimum na to auto to 30k a tu jest za 28 a gdzie koszty sprowadzenia i zarobek. Ile dał 22k? :shock: Teraz zobacz jakie e90 można kupić za 5k ojro w Niemcowni
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydy na tory (i OS-y)!
    Samochody hybrydowe kojarzą się głównie z oszczędnością i ekologią. Ale ich dominacja w legendarnym, 24-godzinnym wyścigu Le Mans doskonale pokazuje, że spalinowo-elektryczny napęd to nie tylko niższe zużycie paliwa, ...