Nie wiem, nie znam się tak dobrze na autach. Przedstawiłem tylko swoją propozycje, ale dzięki za twoją opinie, bedę na pewno miał ją na uwadze
![Uśmiechnięty :)]()
Cóż szukam dalej...
![Znudzony :bored:]()
i troszeczkę zmieniam kryteria poszukiwań:
![Cool 8)]()
dowolne nadwozie tylko nie kombi, chyba jednak silnik benzynowy lub ewentualnie do tego gaz ( porada znajomego mechanika powiedział,że są poprostu tańsze w ewentualnych naprawach
![Exclamation :!:]()
) Wielkość auta nie ma większego znaczenia ( lecz wolałbym jakieś większe, wiadomo komfort jazdy )nie zależy mi na bagażniku( bedę woził czasami jakieś torby z zakupami itp.) z tyłu raczej sporadycznie ktoś będzie jeździł, więc też nie wymagam dużo miejsca,. No i budżet tak jak wcześniej pisałem do 6 tyś max no i rocznik 98+. Auto głównie bedzie mi służyć jako dojaz do pracy ( 80%- trasa ). Co do wyposażenia - wystarczy mi klima no i żeby chciaż szybki były otwierane elektryczne, wspomaganie kierownicy napewno się przyda jak i abs to w zasadzie tyle co wymagam.No i wiadomo ma być dosyć ekonomiczne i bezawaryjne:)
Wiem, że dużo wymagam za tę kwotę,lecz myślę, że razem z Wami uda mi się znaleźć coś konkretnego
Pozdrawiam i z gory dziękuję, za pomoc !!!