Ocena ogłoszenia, Civic 6 copue z gazem

22 Wrz 2017, 18:14

Cześć, krótko.
[link do oferty na Olx wygasł]
Warto będzie jechać i obejrzeć ?
SpriteMax
Nowicjusz

Auto: Mazda

22 Wrz 2017, 18:24

Jeśli masz max 10 km to tak :mrgreen:

Każdy element w innym odcieniu, silnik bez szału a w związku z tym cena z kosmosu. Warta może połowę tego
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

22 Wrz 2017, 18:29

Mam niecałe 250. Te civiki w cupe podobają mi się, z gazem jeszcze jest, i czy tylko ja nie widzę tych różnicy odcieni ? :o
SpriteMax
Nowicjusz

22 Wrz 2017, 18:39

Pierwsze zdjęcie różnica między drzwiami a tylnym błotnikiem - patrz też na to jak lakier odbija światło
Drugie zdjęcie krzywo leżąca maska + chyba przedni błotnik malowany
Trzecie zdjęcie to samo co w pierwszym tylko widać o wiele lepiej
Czwarte - różnica odcieni pomiędzy klapą a błotnikiem (ale głowy nie dam)

Może Ci się podobać ale szanuj swoje pieniądze. 250km żeby to obejrzeć to imo kretynizm. BTW to głupotą jest jazda po auto w takiej kasie dalej niż te 100km bo na takie wycieczki wydasz połowę budżetu
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

22 Wrz 2017, 18:56

Dobra to może coś innego:
1. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
2.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - tutaj maska dziwne leży i przedni zderzak chyba w innym odcieniu ? I w automacie to by w ogóle żarło ?
3.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - na 1 zdjęciu jakby przedni błotnik w innym odcieniu niż drzwi ? Czy to taki efekt od słońca ?
Utniemy mu teraz dupę trochę :)
4. [link do oferty na Olx wygasł] - nie dopatrzyłem się niczego, i z gazem jest i to całkiem młodym.
5.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - srebrna, nie dopatrzyłem się niczego ale te listwy... brrrr.
6.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - ta czerwona, wygląda ok.
7.[link do oferty na Allegro wygasł] - ta ładna, odpicowana trochę, ale 8k :D
Co myślicie o nich ?
SpriteMax
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

MINI Clubman Bond Street - jakość klasy premium
    MINI prezentuje specjalną edycję modelu Clubman z bogatym wyposażeniem i ekskluzywną kolorystyką. Światowa premiera odbędzie się w marcu 2013 roku na Międzynarodowym Salonie Samochodowym w Genewie. Kolejne nowości to MINI ...