Ocena ogłoszenia Ford Focus 1.8

14 Sty 2016, 18:01

Witam przeglądając ogłoszenia zainteresowałem się tym oto modelem,
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Akurat spełnia on wszystkie moje wymagania, dość mocno benzynka + hatchback, no może brakuje jeszcze pary drzwi z tyłu, ale da się to przeżyć. Mam koło 100km do tego komisu, myślicie warto obejrzeć ten konkretny model? Plusem jest to, że jest to auto krajowe, a nie sprowadzane.
bugi1996
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 03 1996
Auto: Nie mam

14 Sty 2016, 18:14

Pewnie spodobały Ci się felgi i dlatego wybrałeś akurat tego Focusa.
Wg mnie to te felgi są zdecydowanie za duże,cena auta na ogłoszeniu 5,300 a w ogłoszeniu 7,200,silnik wymyty,przebieg cofnięty pewnie.
Kieł
Stały forumowicz

14 Sty 2016, 18:23

Nie chodzi mi nawet o te felgi, chodź rzeczywiście robią wrażenie. Silnik myty czyli pewnie ktoś chciał ukryć ewentualne wycieki ..., tak zauważyłem również różnice cen, może być to błąd albo i cena została zmieniona. Lewy reflektor jest strasznie zmatowiały, a jak ogólnie oceniacie blacharkę tego auta? Warto go zobaczyć?
bugi1996
Nowicjusz

Prawo jazdy: 08 03 1996

14 Sty 2016, 21:24

Brak zaślepki z przodu od holowania więc już jakaś lampka ostrzegawcza powinna być,lewy bok w połowie ma inny odcień lakieru (czwarte zdjęcie - różnica między drzwiami a tylnym błotnikiem). Jak chcesz możesz podjechać obejrzeć ale ja bym się nie napalał.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012