Ocena ogloszenia

22 Lis 2009, 23:59

witam,
czy waszym zdaniem to auto jest warte uwagi?? rzeczywiście jest bezwypadkowe??

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Ostatnio edytowany przez falcon77, 23 Lis 2009, 17:52, edytowano w sumie 1 raz
falcon77
Nowicjusz

Miejscowość: Gdansk

23 Lis 2009, 08:27

Moim zdaniem auto bite ale niekoniecznie niedawno i niekoniecznie zle naprawione...
Nie dyskwalifikuje to używanego,14-letniego auta przy kupnie.Tylko cena mogłabybyć niższa,bo jest nieco drogawa z 1,3...
Podejrzana wydaje się przednia część auta z boku od strony pasażera. Dodatkowo przekonuje mnie o tym brak takiej jasnej nalepki na bocznym błotniku,bo od strony kierowcy taka jest !
:smile:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

23 Lis 2009, 13:50

Mysle ze warte uwagi,martwi mnie jedynie czysty silniczek ale nie koniecznie musza byc jakis wycieki czy cos,cena mysle ze za jakies 6400-6500zl powinien pojsc raczej spokojnie,tylko jaki silniczek tam tez jest w danych pisze ze 1.5 a w opisie pojazdu ze 1.3
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

24 Lis 2009, 11:00

Nie wiem, nie jestem ekspertem, ale patrząc na drugie zdjęcie, to widać, ze samochod po przejsciach, i to chyba nawet nie małych, bo wygląda na to, że wymieniane były drzwi u pasażera i caly przod.
LethalPwnager
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Białystok, Polska

24 Lis 2009, 12:56

Auto wygląda na bardzo zadbane jak na 14-latka. Szczerze mówią lakier jest w podejrzanie dobrym stanie :D Bo Civici lubiły sie z czasem utleniać i matowieć... Ale to czy auto było robione powie Ci każdy mechanik na przeglądzie. Moim zdaniem auto warte uwagi - jeśli tylko nie robi czterech śladów i nie ma walniętej belki pod silnikiem :P Przy tym przebiegu dwa lata spokojnej jazdy ten silnik powinien pociągnąć.
pimpurdan
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

24 Lis 2009, 13:03

No jest calkiem mozliwe ze autko mialo dzwona w prawy przod,nawet jak sie dobrze przyjrzy to widac inny odcien na drzwiach od pasazera a tylnym blotnikiem,mnie jeszcze martwi ten silnik,świeci sie jak psu jaja
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nieoznakowane radiowozy BMW 330i xDrive
    Polska dołączyła do grona krajów, w których samochody marki BMW wspierają funkcjonariuszy Policji w realizowaniu ich wymagających obowiązków. Pierwsza pula 40 samochodów BMW 330i xDrive wyjechała ...

25 Lis 2009, 20:52

Autko z ta kaske godne uwagi a to ze sie świeci to nic nie znaczy...ja miałem 10 letnie autko a silniczek byl super po prostu mniam,mniam.pozdro
mimi
milutki5
Aktywny

Miejscowość: małopolska

25 Lis 2009, 22:20

silnik myty na 100% oznacza to dwie rzeczy ktoś chciał ukryć wycieki lub po prostu wypicowany na sprzedaż.
Przez 14 lat zawsze mogła się trafić jakaś przygoda z innym autem itp. jeśli nie jest naruszona konstrukcja auta i było przyzwoicie zrobione to warto brać. Jak ktoś chce idealny stan auta to zapraszam do salonu. Przecież 14latek to nie nowe auto :)
ralf1990
Początkujący

Miejscowość: Warszawa