Moim zdaniem auto bite ale niekoniecznie niedawno i niekoniecznie zle naprawione...
Nie dyskwalifikuje to używanego,14-letniego auta przy kupnie.Tylko cena mogłabybyć niższa,bo jest nieco drogawa z 1,3...
Podejrzana wydaje się przednia część auta z boku od strony pasażera. Dodatkowo przekonuje mnie o tym brak takiej jasnej nalepki na bocznym błotniku,bo od strony kierowcy taka jest !
Mysle ze warte uwagi,martwi mnie jedynie czysty silniczek ale nie koniecznie musza byc jakis wycieki czy cos,cena mysle ze za jakies 6400-6500zl powinien pojsc raczej spokojnie,tylko jaki silniczek tam tez jest w danych pisze ze 1.5 a w opisie pojazdu ze 1.3
Nie wiem, nie jestem ekspertem, ale patrząc na drugie zdjęcie, to widać, ze samochod po przejsciach, i to chyba nawet nie małych, bo wygląda na to, że wymieniane były drzwi u pasażera i caly przod.
Auto wygląda na bardzo zadbane jak na 14-latka. Szczerze mówią lakier jest w podejrzanie dobrym stanie Bo Civici lubiły sie z czasem utleniać i matowieć... Ale to czy auto było robione powie Ci każdy mechanik na przeglądzie. Moim zdaniem auto warte uwagi - jeśli tylko nie robi czterech śladów i nie ma walniętej belki pod silnikiem Przy tym przebiegu dwa lata spokojnej jazdy ten silnik powinien pociągnąć.
No jest calkiem mozliwe ze autko mialo dzwona w prawy przod,nawet jak sie dobrze przyjrzy to widac inny odcien na drzwiach od pasazera a tylnym blotnikiem,mnie jeszcze martwi ten silnik,świeci sie jak psu jaja
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Nieoznakowane radiowozy BMW 330i xDrive Polska dołączyła do grona krajów, w których samochody marki BMW wspierają funkcjonariuszy Policji w realizowaniu ich wymagających obowiązków. Pierwsza pula 40 samochodów BMW 330i xDrive wyjechała ...
silnik myty na 100% oznacza to dwie rzeczy ktoś chciał ukryć wycieki lub po prostu wypicowany na sprzedaż.
Przez 14 lat zawsze mogła się trafić jakaś przygoda z innym autem itp. jeśli nie jest naruszona konstrukcja auta i było przyzwoicie zrobione to warto brać. Jak ktoś chce idealny stan auta to zapraszam do salonu. Przecież 14latek to nie nowe auto
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.