Witam, mam do Was kolejną prośbę w ciągu tygodnia;) Moglibyście ocenić samochód z linku poniżej? Czy w ogóle warto się interesować tym modelem/egzemplarzem? Jak z założeniem instalacji LPG do tego silnika? Jaki to będzie koszt? Czy ten silnik w miarę sobie radzi z gazem? Jak z awaryjnością w tym modelu z tym silnikiem? Jakie spalanie można osiągnąć jeżdżąc spokojnie. Czekam na odpowiedzi;) Link: [link do oferty na Allegro wygasł]
Wynajem długoterminowy vs. leasing – co się bardziej opłaca? Leasing czy wynajem długoterminowy? To pytanie zadaje sobie coraz więcej osób szukających wygodnego sposobu na korzystanie z auta bez konieczności jego zakupu. Sprawdź, które rozwiązanie będzie bardziej opłacalne ...
Silne, porywiste podmuchy wiatru i podróżowanie samochodem Pojawiające się czasami silne wiatry mogą utrudnić kierowcom podróżowanie, w szczególności gdy trasa przebiega po drogach znajdujących się na otwartych przestrzeniach. W takich warunkach atmosferycznych kluczowe ...
Ja wiem czy on aż taki wypucowany. Wygląda jak z salonu nic nadzwyczajnego. Ja mam dziewięcioletniego Miśka i pod maską mam taką samą czystość. Kupować auto 143 KM i od razu zastanawiać się nad gazem - no cóż znak naszych czasów i naszego kraju...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.