Odchudzony Samochód

04 Kwi 2007, 13:20

Witam Wszystkich Czytelników :D!

Mam pytanie. Co bym musial zrobic jeżeli bym sobie kupił uno i chcialbym go odchudzic do 600 kg? i ile by to kosztowalo. :)
siejuczek
Nowicjusz

18 Kwi 2007, 12:20

A co chcesz jeździć na prawku kategori B1 ?? Jeśli tak to musi mieć masę własną 550 kg a nie 600 :P. Aż tak bardzo nie chce Ci się czekać na 18 i jeździć na normalnym prawku?? I mam pytanie chcesz zachować jego normalny wygląd zewnętrzny jak i wewnętrzy przy odchudzniu??
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

18 Kwi 2007, 13:02

po wyjęciu siedzeń - poza kierowcą - usunięciu koła zapasowego i mat wygłuszających i tak nie uzyskasz oczekiwanego rezultatu.
Ale jak wyjmiesz silnik, zmienisz karoserię na włókna węglowe ... itd. Zmierzam do tego, że to ze względu na koszta nieopłacalne. ;)
WitP_tsaJ4145
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Śląsk/kujawsko-pomorskie

18 Kwi 2007, 15:00

Albo niech jeździ bez dachu i dzrwi.
lasty
Początkujący

Miejscowość: z laptopka :D

19 Kwi 2007, 18:18

niepotrzebna strata pieniedzy mysle ze badz cierpliwy i poczekaj wiem bo moglem poczekac a zrobilem tak jak ty chcesz zrobic NIEWARTO!!!!

PRZEPRASZAM ZA BLEDY
Z resztkami tchu...
<3 civic <3 DOHC VTEC <3
TOLEDO
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa - Marysin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Opel ADAM zdobywa nagrodę Red Dot za wzornictwo
    Zdaniem ekspertów i klientów, doceniających niekonwencjonalny wygląd i przełomowe technologie, Opel ADAM to prawdziwy krzyk mody. Najnowszym potwierdzeniem tej opinii jest renomowana nagroda Red Dot za wzornictwo, ...
    BMW Concept X6 2007
    BMW Concept X6 ten przedprodukcyjny samochód koncepcyjny jest pierwszym na świecie autem typu SAC (Sports Activity Coupé). Koncept prezentuje wizję BMW scalającą cechy modeli BMW X z atrybutami typowymi dla ...