Odklejony material od dachu

30 Maj 2011, 12:17

witam . mam seata toledo 1.8 94 r. odklejił mi sie ten material co jest nad głowa . znacie jakis klej ktory dobrze go przyklei ? chciałem butaprenem ale nie wiem czy on mi nie wypali tego materiału
Redeye7
Początkujący

Miejscowość: Izbica Kujawska

30 Maj 2011, 17:56

Miałem podobny problem w golfie , butapren bardzo cienka warstwa ( aby nie przesiąkł przez materiał) na podsufitkę i doklejasz materiał. Ja miałem bezbarwny i nie było nic widać. możesz spróbować polimerowym, a przede wszystkim zrób mała próbę w niewidocznym miejscu.
arciasty
Stały forumowicz

Miejscowość: koluszki

30 Maj 2011, 21:05

a nie lepiej byloby pianką to zrobic ?? dodam ze calosc sie odkleila
Redeye7
Początkujący

Miejscowość: Izbica Kujawska

30 Maj 2011, 22:09

Redeye7 napisał(a):a nie lepiej byloby pianką to zrobic ??

Jaką pianką?
Miałem też ten problem i doszedłem do wniosku, że zmienie całą podbitke - przykleiłem materiał zwykłym bezbarwnym silikonem i wyszło super.
piotrpz87
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Szczecin
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Mazda 6
Silnik: 2,3
Paliwo: Benzyna
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Adaptacyjne światła AHS (2012)
    Opracowany przez japońską markę Lexus, system adaptacyjnych świateł drogowych AHS (Adaptive High-beam System) pozwala maksymalnie wykorzystać moc świateł drogowych, nie oślepiając innych użytkowników drogi. To rozwinięcie ...
    Mitsubishi e-Evolution Concept
    MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...