witam . mam seata toledo 1.8 94 r. odklejił mi sie ten material co jest nad głowa . znacie jakis klej ktory dobrze go przyklei ? chciałem butaprenem ale nie wiem czy on mi nie wypali tego materiału
Miałem podobny problem w golfie , butapren bardzo cienka warstwa ( aby nie przesiąkł przez materiał) na podsufitkę i doklejasz materiał. Ja miałem bezbarwny i nie było nic widać. możesz spróbować polimerowym, a przede wszystkim zrób mała próbę w niewidocznym miejscu.
Redeye7 napisał(a):a nie lepiej byloby pianką to zrobic ??
Jaką pianką?
Miałem też ten problem i doszedłem do wniosku, że zmienie całą podbitke - przykleiłem materiał zwykłym bezbarwnym silikonem i wyszło super.
Adaptacyjne światła AHS (2012) Opracowany przez japońską markę Lexus, system adaptacyjnych świateł drogowych AHS (Adaptive High-beam System) pozwala maksymalnie wykorzystać moc świateł drogowych, nie oślepiając innych użytkowników drogi. To rozwinięcie ...
Mitsubishi e-Evolution Concept MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.