witam mam problem u przyszlego tescia w Peugeocie 306 1.8 16 V wywaliło olej bagnetem i wszystko wskazuje na zapchana lub zamarznietą odme poniewaz ja kilka godzin wczesniej mialem ten sam problem w lagunie... u siebie usunalem go ale w peugeocie nie moze znalezc tej odmy... i moja prosba jest taka czy ktos mi moze zaznaczyc ta odme na tym zdjeciu lub jakos wytlumaczyc gdzie ona jest bo szukam i szukam i znalezc nie moge nigdzie
[link wygasł] bede wdzieczny o szybka odpowiedz z góry dziekuje
Jak jest filtr oleju to z prawej strony ten gróbszy wąż wygląda na odme i idzie do góry i wchodzi do kapy od zaworów - ale pewności nie mam bo kolektor zasłania.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Toyota Auris Hybrid II - wymiana oleju w silniku 1.8 (2ZR‑FXE) Przyszedł czas na wymianę oleju w silniku ponieważ od ostatniej wymiany w ASO zrobiłem już prawie 10000km. Większość przebiegu co prawda była zrobiona w trasie ale z racji tego, że silnik benzynowy w układzie hybrydowym nie ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.