witam mam problem u przyszlego tescia w Peugeocie 306 1.8 16 V wywaliło olej bagnetem i wszystko wskazuje na zapchana lub zamarznietą odme poniewaz ja kilka godzin wczesniej mialem ten sam problem w lagunie... u siebie usunalem go ale w peugeocie nie moze znalezc tej odmy... i moja prosba jest taka czy ktos mi moze zaznaczyc ta odme na tym zdjeciu lub jakos wytlumaczyc gdzie ona jest bo szukam i szukam i znalezc nie moge nigdzie
[link wygasł] bede wdzieczny o szybka odpowiedz z góry dziekuje
Jak jest filtr oleju to z prawej strony ten gróbszy wąż wygląda na odme i idzie do góry i wchodzi do kapy od zaworów - ale pewności nie mam bo kolektor zasłania.
Czy tempomat w samochodzie oszczędza paliwo? Używanie tempomatu może przyczynić się do oszczędności paliwa w pewnych okolicznościach, ale nie zawsze i o tym trzeba pamiętać. Jazda z wykorzystaniem tempomatu umożliwia utrzymanie stałej prędkości pojazdu, co pozwala na ...
[D] 159 1,9JTDM / 320d e90 / C 220 CDI w203 / S60 2,4 D5 Podstawowe kryteria zestawienia: - sedan segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2005r. Wytypowane modele do zestawienia: - Alfa Romeo 159 1,9JTDM - 150KM - BMW 320d ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.