Odmarażnie sposoby wew auta ???

05 Sty 2011, 20:02

Witam. Mam pytanie czy ktoś z Was ma jakąś metodą na szybszy odmarznięte szyb w środku samochodu? Na zewnątrz nie ma żadnego problemu folia, i jest dobrze, chyba, że coś przejdzie to lekko tylko płynem spryskać przetrzeć szmatką resztkę płynu i gotowe, ale w środku jak? W środku nie bd pryskał sprayem. Szukam jakiejś metody na wspomożenie odmrażania.
Lucas_21
Nowicjusz

Miejscowość: Polski

06 Sty 2011, 10:44

Lucas_21 napisał(a):W środku nie bd pryskał sprayem

... a dlaczego :?: :?:
... trzeba powalczyć z wilgocią w aucie by nie dopuszczać do zamrażania się szyb od wewnątrz ... zlikwiduj przyczynę - nie skupiaj się na usuwaniu skutków ... pozdro ...
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

20 Lut 2011, 05:45

silvo44 napisał(a):zlikwiduj przyczynę - nie skupiaj się na usuwaniu skutków

Swiete slowa!!!!!! To pewnie jakis gural a gurale maja racje;)

Heh.. a tak na powaznie, kolega ma racje usun przyczyne, a jak ci sie nie chce to umyj i spryskaj szyby odmrazaczem, nastepnie poczekaj az wyschnie i wypoleruj, nie beda ci parowac ani zamarzac.
Pelna gama zarowek LED SMD, car audio, wachacze do vag, sprzet do diagnostyki!
Seba TDI
Początkujący

Miejscowość: Crewe UK

20 Lut 2011, 10:53

[link do oferty na Allegro wygasł]

nie drogie a pomoże
Sikora95
Początkujący

Auto: Nie mam

25 Lut 2011, 22:29

Przed zakończeniem jazdy wyrównaj temperature w aucie z zewnętrzna. Ja jak miałem z tym problem to wyłączałem jakieś 2 km od domu ogrzewnie i uchylałem szybe i problem w sumie znikał
Kieluxxx
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec

28 Cze 2011, 16:55

Fajnie się czyta takie tematy jak teraz jest plus 30 i człowiekowi gorąca w blaszanej skrzynce : ) teraz się narzeka na upały a potem się narzeka że zimno. I weź tu dogodź Polakowi : )
Autko! Autko! Autko!
mariano99
Początkujący

Miejscowość: Warszawa

04 Lip 2011, 08:39

No obecna pogoda aż się prosi, by na nią narzekać :) No kto to widział przez tyle dni bez przerwy opady deszczu? A to ponoć jeszcze nie koniec! :)
Ale odnośnie tego tematu... to ktoś go po prostu odgrzał ;)
Alfako
Nowicjusz

Miejscowość: POLSKA