Witam. Mam pytanie czy ktoś z Was ma jakąś metodą na szybszy odmarznięte szyb w środku samochodu? Na zewnątrz nie ma żadnego problemu folia, i jest dobrze, chyba, że coś przejdzie to lekko tylko płynem spryskać przetrzeć szmatką resztkę płynu i gotowe, ale w środku jak? W środku nie bd pryskał sprayem. Szukam jakiejś metody na wspomożenie odmrażania.
Lucas_21 napisał(a):W środku nie bd pryskał sprayem
... a dlaczego ... trzeba powalczyć z wilgocią w aucie by nie dopuszczać do zamrażania się szyb od wewnątrz ... zlikwiduj przyczynę - nie skupiaj się na usuwaniu skutków ... pozdro ...
silvo44 napisał(a):zlikwiduj przyczynę - nie skupiaj się na usuwaniu skutków
Swiete slowa!!!!!! To pewnie jakis gural a gurale maja racje;)
Heh.. a tak na powaznie, kolega ma racje usun przyczyne, a jak ci sie nie chce to umyj i spryskaj szyby odmrazaczem, nastepnie poczekaj az wyschnie i wypoleruj, nie beda ci parowac ani zamarzac.
Pelna gama zarowek LED SMD, car audio, wachacze do vag, sprzet do diagnostyki!
Przed zakończeniem jazdy wyrównaj temperature w aucie z zewnętrzna. Ja jak miałem z tym problem to wyłączałem jakieś 2 km od domu ogrzewnie i uchylałem szybe i problem w sumie znikał
Fajnie się czyta takie tematy jak teraz jest plus 30 i człowiekowi gorąca w blaszanej skrzynce : ) teraz się narzeka na upały a potem się narzeka że zimno. I weź tu dogodź Polakowi : )
Honda Clarity - najlepszy zasięg bez silnika spalinowego Według oficjalnych pomiarów dokonanych przez Agencję Ochrony Środowiska (EPA) w USA, Honda Clarity Fuel Cell oferuje zasięg 589 kilometrów oraz zużycie paliwa wodorowego na poziomie 28.9 km/l, co w przeliczeniu ...
No obecna pogoda aż się prosi, by na nią narzekać No kto to widział przez tyle dni bez przerwy opady deszczu? A to ponoć jeszcze nie koniec! Ale odnośnie tego tematu... to ktoś go po prostu odgrzał
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.