Odmarażnie sposoby wew auta ???

05 Sty 2011, 20:02

Witam. Mam pytanie czy ktoś z Was ma jakąś metodą na szybszy odmarznięte szyb w środku samochodu? Na zewnątrz nie ma żadnego problemu folia, i jest dobrze, chyba, że coś przejdzie to lekko tylko płynem spryskać przetrzeć szmatką resztkę płynu i gotowe, ale w środku jak? W środku nie bd pryskał sprayem. Szukam jakiejś metody na wspomożenie odmrażania.
Lucas_21
Nowicjusz

Miejscowość: Polski

06 Sty 2011, 10:44

Lucas_21 napisał(a):W środku nie bd pryskał sprayem

... a dlaczego :?: :?:
... trzeba powalczyć z wilgocią w aucie by nie dopuszczać do zamrażania się szyb od wewnątrz ... zlikwiduj przyczynę - nie skupiaj się na usuwaniu skutków ... pozdro ...
silvo44
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Olkusz
Prawo jazdy: 01 09 1983
Auto: TOYOT YARIS III
Silnik: 1,0
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

20 Lut 2011, 05:45

silvo44 napisał(a):zlikwiduj przyczynę - nie skupiaj się na usuwaniu skutków

Swiete slowa!!!!!! To pewnie jakis gural a gurale maja racje;)

Heh.. a tak na powaznie, kolega ma racje usun przyczyne, a jak ci sie nie chce to umyj i spryskaj szyby odmrazaczem, nastepnie poczekaj az wyschnie i wypoleruj, nie beda ci parowac ani zamarzac.
Pelna gama zarowek LED SMD, car audio, wachacze do vag, sprzet do diagnostyki!
Seba TDI
Początkujący

Miejscowość: Crewe UK

20 Lut 2011, 10:53

[link do oferty na Allegro wygasł]

nie drogie a pomoże
Sikora95
Początkujący

Auto: Nie mam

25 Lut 2011, 22:29

Przed zakończeniem jazdy wyrównaj temperature w aucie z zewnętrzna. Ja jak miałem z tym problem to wyłączałem jakieś 2 km od domu ogrzewnie i uchylałem szybe i problem w sumie znikał
Kieluxxx
Nowicjusz

Miejscowość: Sosnowiec

28 Cze 2011, 16:55

Fajnie się czyta takie tematy jak teraz jest plus 30 i człowiekowi gorąca w blaszanej skrzynce : ) teraz się narzeka na upały a potem się narzeka że zimno. I weź tu dogodź Polakowi : )
Autko! Autko! Autko!
mariano99
Początkujący

Miejscowość: Warszawa
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Audi A3 zdobywa cztery nagrody - Euro NCAP advanced
    Konsorcjum Euro NCAP uhonorowało Audi A3 czterema tytułami "Euro NCAP advanced". Wyróżnienia te przyznawane są za innowacyjne systemy zapobiegające wypadkom, których skuteczność wykracza poza standardy bezpieczeństwa ...

04 Lip 2011, 08:39

No obecna pogoda aż się prosi, by na nią narzekać :) No kto to widział przez tyle dni bez przerwy opady deszczu? A to ponoć jeszcze nie koniec! :)
Ale odnośnie tego tematu... to ktoś go po prostu odgrzał ;)
Alfako
Nowicjusz

Miejscowość: POLSKA