witam. Właśnie zakupiłem wv fox 1.2. Kupując zauważyłem że nie działa klakson ale przymknąłem na to oko ze wzgledu na cene auta. Dzisiaj zobaczyłem że kostka od klaksonu była odpięta podłączylem ją i klakson działa,ale zaniepokoiło mnie to że gdy sprawdziłem historie przeglądów( mieszkam w UK i da się to zrobić na rządowej stronie) i na początku miesiąca auto za pierwszym razem nie przeszło przeglądu min. ze względu na niedziałający klakson, więc domniemam że klakson powodował jakiś problem dlatego został pewnie podpiety tylko na czas przeglądu i potem został znowu odpiety. i tak się zastanawiam jaki problem mógł powodować? ma ktoś jakiś pomysł? mógł na przykład rozładowywać akumulator? i zastanawiam sie czy nie odpiąć go spowrotem. pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedzi.
Czasami w kierownicy jest problem i klakson cały czas pipczy, moze dlatego został odłączony. Jeżeli coś jest nie tak to napewno zaraz się o tym przekonasz ale niczemu to nie zagrozi więc się nie przejmuj
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Zostaw podpięty i obserwuj czy nic niepokojącego nie będzie się działo i tyle. Mogło być też tak że klakson powodował jakieś zwarcie i zamiast wymieniać to po prostu ktoś go odpiął.
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Samochody Toyoty otrzymają karty SIM Japoński operator telekomunikacyjny KDDI będzie dostarczał karty SIM do połączonych w sieci samochodów Toyoty. Nowe karty umożliwią globalną komunikację i wymianę danych między autami. Do 2020 roku Toyota zamierza ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.