jak sie pozbyc odprysków na szybie po kamieniach u mnie jest ich mnóstwo, oraz jak sie pozbyc brudu na lakierze, myłem juz auto wieloma środkami, nie da rady zmyc brudu, jest jakby weschnięty w lakier
Na temat lakieru sie nie wypowiem, ale nie stosuj żadnych tanich środków żeby usunąć odpryski na szybie. Mój kolega kiedyś je testował w swoim samochodzie i musiał wymienić szybe bo odpryski zamieniły się w niezłe rysy
Części motocyklowe - oryginalne i zamienniki kup online Każdy motocyklista zdaje sobie sprawę z tego, jak ważna jest sprawność techniczna jego jednośladu. Od tego zależy bezpieczeństwo na drodze, a także przyjemność z jazdy. Podobnie jak samochody oraz inne urządzenia mechaniczne, ...
Szklana pogoda? – Najwyższa pora iść do wulkanizatora! Każdego roku pogoda potrafi zaskoczyć kierowców. Choć początek listopada nie zwiastuje pierwszych opadów śniegu, to wielu Polaków już myśli o nieuniknionej sezonowej zmianie opon. Według badania autobaza.pl ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.