Przeglądy aut przed zakupem - Cała Polska www.moto-zakup.pl

05 Mar 2015, 20:06

1. Przeglądy przed zakupowe aut używanych:

Zakres przeglądów- szczegóły

Jeżeli jesteś zainteresowany zakupem samochodu używanego nasi eksperci na terenie całej Polski dokonają jego profesjonalnego sprawdzenia czego efektem będzie profesjonalny raport z oględzin oraz obszerna fotorelacja z inspekcji pojazdu. Raport wraz z fotorelacją zostanie wysłany do Ciebie drogą elektroniczną. Mapa naszych inspektorów dostępna na naszej stronie firmowej.
Oferujemy trzy pakiety przeglądów:

Przeglądy aut przed zakupem - Cała Polska www.moto-zakup.pl Przeglądy aut przed zakupem - Cała Polska www.moto-zakup.pl Przeglądy aut przed zakupem - Cała Polska www.moto-zakup.pl

Archiwum aut, które przeszły nasz przegląd:

Jeżeli znalazłeś auto które Cię interesuje zapytaj sprzedawcę czy pozwoli je profesjonalnie sprawdzić ?
TAK – zleć nam wykonanie przeglądu a bez wychodzenia z domu dostaniesz realny obraz stanu prawnego, technicznego oraz wizualnego pojazdu
NIE – zaoszczędzisz czas, pieniądze na podróży po auto oraz na samym przeglądzie, zajmiesz się szukaniem innego pojazdu

2. Pakiety oceny oraz poszukiwania aut
Pakiet poszukiwanie - szczegóły

3. Inspekcje aut przed sprzedażą
Pakiet SprzedajGO - szczegóły

Przeprowadzamy przegląd Twojego auta przed sprzedażą, jeżeli masz dobry samochód, nie boisz się ukazania jego prawdziwego stanu technicznego, mechanicznego oraz wizualnego zleć nam inspekcję. Nasz ekspert sprawdzi Twój samochód, sporządzi raport z oględzin oraz zrobi mu ok. 60 profesjonalnych zdjęć. Gratis - wystawimy Twój samochód na kilku portalach motoryzacyjnych jako auto sprawdzone. Dzięki temu możesz wyróżnić swój pojazd i jego stan techniczny wśród zniżonych cenowo ofert.
-------------------------------------------------

Zapraszamy na nasz profil na Facebook:

[link wygasł]

Pozdrawiamy
Eksperci Moto-Zakup
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam

24 Kwi 2015, 08:27

W tym miejscu chciałbym podziękować moto-zakup a w szczególności Dominikowi który najpierw telefonicznie później robiąc inspekcję nie naraził mnie na koszty związane z dojazdem i sprawdzeniem przysłowiowego ,,szrotu,,. Świetny kontakt, zaangażowanie w sprawę i ogromna wiedza - naprawdę warto posłuchać innych i wydać parę groszy i nie wpakować się na minę. Najlepsze jest to że siedzisz w domu i czekasz na wszystko :) szukamy dalej - będę Was informował o postępach. Jeszcze raz dziękuje !!!
arni
Nowicjusz

Prawo jazdy: 12 09 1965
Auto: Skoda Octavia
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

04 Maj 2015, 10:28

Przede wszystkim uważam, że nawet najlepsze chęci nie pomogą, jeśli wybierzemy nierzetelnego dealera. Auta osobowe używane Zabrze niedawno kupiłem u dealera toyoty: reklama i jestem zadowolony. Gość szybko mi pomógł i doradził, który model mam wybrać. wiem z dobrego źródła, że oni nie handlują złomem, a każdy samochód nieźle trzepią zanim zdecydują się go wystawić na sprzedaż.
korner
Obserwowany

Prawo jazdy: 16 09 1999
Przebieg/rok: 9tys. km
Auto: Fiat Punto
Paliwo: Benzyna

03 Gru 2015, 18:53

Mamy dla Was nowe usługi - w razie pytań proszę dzwonić lub pisać PW.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam