Off Topic

08 Mar 2007, 19:09

A no mój . Kupiłem i się zkochałem w Trooperach :wink: Poszukując coś ciekawego o Troopku trafiłem też na Twoją strone. Wypasione te Wasze imprezy.
Trooper 2,8 TD
DZIADEK
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kurowice

09 Mar 2007, 07:34

Troopki są zajefajne! To fakt...

A w sprawie imprez - zapraszam w sobotę do podolan k/Krakowa - będzie impreza... - niekoniecznie trzeba startować, ale będzie na co popatrzeć i można wymianę doświadczeń przy herbatce przeprowadzić... ;)
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990

09 Mar 2007, 16:58

Ja chętnie bym przyjechała,ale nie mam możliwości. :cry:
Liczę na jakieś fotki z tej imprezy na forum. :roll:
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

09 Mar 2007, 17:01

ja też bym kiedyś chętnie przyjechał tylko nie robicie tych imprez trochę bliżej Katowic
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

09 Mar 2007, 17:03

pietrzyk napisał(a):trochę bliżej Katowic
Właśnie,ja też bym miała wtedy ciut bliżej.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

09 Mar 2007, 17:55

bliżej katowic na pewno też coś się będzie działo, ale ja o tym nie wiem (kwestia działalności innego regionu)...
a jeśli interesują Was takie zabawy (również jako oglądaczy), to pełny terminarz można obejrzeć tutaj: http://www.rajdy4x4.pl/terminy/ - tam na pewno znajdziecie coś bliżej swojego miejsca zamieszkiwania...
Pozdr
fourup
Nie udzielam porad na PW - tylko forum ogólne!
fourup
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków, Słomniki
Prawo jazdy: 08 01 1999
Auto: Mercedes S124 250D
Silnik: OM602
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 1990
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Mazda3 hatchback
    Nowa Mazda3 hatchback zadebiutowała 26 czerwca równocześnie w kilku miejscach na całym świecie. Tysiące dziennikarzy, blogerów i przedstawicieli mediów społecznościowych wzięło udział w szeregu uroczystych ...

09 Mar 2007, 18:59

no wiesz ja by bardziej tam się znajdował w roli widza
pietrzyk
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: sosnowiec

09 Mar 2007, 23:01

Napewno kiedyś się pojawie bo chciałbym zobaczyc na żywo jak to wygląda no i oczywiście też kiedyś wystartować. Ale najpierw musze trochę bardziej dostosować moją gablote do terenu.
Trooper 2,8 TD
DZIADEK
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kurowice

28 Mar 2007, 01:04

Kumpel ma fajnego Land Rovera Discovery, bodajże 2,5 TDi, poprzerabiał go z deka, podwyższony, poszerzony w zawieszeniu, uszczelniony, podrasował silnik i się tak nim buja, z większymi kółeczkami... Fajnie to wygląda, tym bardziej że większość Discovery siedzi bardzo nisko... No i opowiadał jak to parę razy był na Islandii poszarżować trochę. Ale niestety będzie się go musiał pozbyć (sprzedać) bo genialny rząd brytyjski za bardzo popiera proekologiczne podejście unii i postanowił wprowadzić gigantyczny podatek drogowy od terenówek... no a 400 funtow za rok, to jest trochę dużo, trzeba przyznać, tym bardziej, ze do tej pory kumpel płacił niecałe 200... a szkoda, bo bardzo fajna furka...
DFireCrow

05 Kwi 2007, 21:46

Może trabanta kup na początek, to parkować się nauczysz!
Nie wiedzieć - też radość!
malken
Aktywny

Miejscowość: Poznań

05 Kwi 2007, 21:49

Możesz na weekend przyjechać do Gniezna - zagłębie "używańców"...
malken
Aktywny

06 Kwi 2007, 17:04

Bardzo chętnie nauczę się parkować trabantem, najlepiej obok Twojego samochodu.

A do tych, którzy odpowiadają w temacie: co sądzicie o roverze 200? Jeździłam dziś takim, pozyczonym i było super! Prowadzi się świetnie, silnik ładnie ciągnie, w środku cichutko, ogólnie rewelacja.
Gość1392

06 Kwi 2007, 18:18

Ale w Wawie trochę gęsciej jest....brrryyymmm, bym, bym,bym :twisted:
malken
Aktywny

06 Kwi 2007, 20:12

bendi - masz rację! Święta za pasem i dziewczyny dołować nie wypada...
asiulka!!! bierz kaskę i śmigaj do Salonu Fiata po PANDĘ!!! A kolor masz wybrany, czy założysz nowy wątek? Ale to już po Świętach, dobrze? Wesołych!!! :D
malken
Aktywny

07 Kwi 2007, 10:42

Bendi - dziękuję :wink: może się uczepili studentki bo zazdroszczą? 8)
Łukasz789 - nie lubisz tak po prostu czy masz jakiś powód? a co do awaryjności to nie jest tak źle, znam kilku właścicieli roverów i nie narzekają jakoś szczególnie
Malken - nie blondynka, nie trafiłeś; i oczywiście, założę nowy wątek
Maniokin2 - no właśnie, skoro nie wiesz, nie wtrącaj się bo zostaniesz poniżony.

Ka jednak odpadło w drugim etapie eliminacji, czyli jak się nim przejechałam. Panda zresztą też. Peugeoty są trochę za drogie. Teraz poszukuję rovera :)
No i oczywiście WESOŁYCH ŚWIĄT wszystkim ;]
Gość1392