Ogrzewanie w Montereyu

20 Gru 2009, 21:41

Od dwóch lat użytkuję Opla Montereya 3,1 D 97'. Jestem bardzo zadowolony z tego samochodu . Ostatnio mam problem z ogrzewaniem . Przy włączonym ogrzewaniu raz leci ciepłe a raz zimne powietrze . Stan płynu chłodniczego - ideał , nie ubywa , nie muszę dolewać a jednak mimo tego problem ... Słabo wieje ale to chyba filtry ... Ale czy one mogą być przyczyną moich problemów ?
radio41
Nowicjusz

Miejscowość: wrocek

21 Gru 2009, 08:37

spróbuj odkamienić nagrzewnicę. kupisz do tego specjalne środki choćby na stacji benzynowej. niestety w przypadku jakichkolwiek nieszczelności w układzie, po operacji one się pojawią :wink:
SCARAB TEAM
Karson
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 20
Miejscowość: Kielce

21 Gru 2009, 18:38

Poczekam jak troszkę temperatura spadnie i zadziałam - Dzięki !
radio41
Nowicjusz

Miejscowość: wrocek
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Sztuczna inteligencja ma rozładować korki w Bangkoku
    Toyota Mobility Foundation razem z partnerami publicznymi i prywatnymi uruchomiła nowy projekt, w którym zaawansowana analityka danych przy użyciu sztucznej inteligencji i technologii uczenia się maszyn posłuży do ...
    Volkswagen Tiguan GTE Active Concept
    Stany Zjednoczone są największym rynkiem SUV-ów na świecie. Auta te, odznaczające się wszechstronnym zastosowaniem, bardzo dobrze pasują do amerykańskiego stylu życia. Podczas North American International Auto Show ...