Ja preferuje raczej folię niż lakier, wiadomo taniej wychodzi a wygląda super. Polecam folię 3m, taką stosują np. w FashionCar w Katowicach, a jeżeli ktoś woli jeszcze przyoszczędzić no to oracal
Testy wodorowej Toyoty Mirai w Chinach Toyota rozpocznie testy wodorowego sedana Mirai w Chinach. Firma sprawdzi możliwości adaptacji tej technologii w Państwie Środka. Jednocześnie japońska firma zadeklarowała, że wybuduje stację tankowania wodoru w swoim chińskim ...
To, że Warszawa, nie znaczy, że ceny warszawskie. Każde auto/usługę wyceniam indywidualnie. Dogadać się zawsze można . Zadzwoń lub wyślij zapytanie na mail na PW to zrobię wycenę. W mailu proszę o podanie marki auta, rok produkcji, kolor i strukturę folii.
a to jeśli można się dogadać to chętnie skorzystam Tylko jak juz będę wiedział, które auto i co właściwie chcę to wyślę maila. A masz jakąś stronę www z przykładowymi realizacjami?
Ciekawe realizacje. Super wygląda ten golf A co do stronki i jej aktualizacji - jeśli nie masz czasu, mam znajomego, który mógłby się zająć opieką nad stroną, albo w ogóle zrobić jakąś ciekawą, nowoczesną. Ale to jak coś pisz na priv
Zmiana koloru auta wiąże się oczywiście z wizyta u odpowiedniego lakiernika. Ważne jest,aby nasze auto oddane zostało do rąk fachowca. Ciekawą opcją są także folie do oklejania aut. Folia stanowi stosunkowo tanią alternatywę dla lakierowania samochodu, jest też znacznie szybsza. Różnorodność kolorów, a nawet faktury, pozwala na uzyskanie ciekawego i oryginalnego efektu wizualnego.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.