Okulary do jazdy

14 Lut 2025, 17:17

Jeźdże sporo, głównie Anglia i wydaje sie że mało słońca ale do jazdy polaryzacja przy moich korekcyjnych musi być. Pare razy zmieniałem ale ciągle coś nie tak, albo za bardzo odbijają po bokach słońce albo brud przyciągają albo gniotą na nosie bo noski twarde albo za uszami. Gdzie można dobrać jakieś dobre okulary do jazdy żeby się sprawdziły na dłuższe trasy?
Michał07
Nowicjusz

15 Lut 2025, 21:13

Tu ciężko coś dobrać bo każdemu pasuje coś innego. Próbowałeś takich nakładek na własne okulary?
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

15 Lut 2025, 21:43

U optyka. Idź chłopie do dobrego to ci dobierze. Korekcyjne przeciwsloneczne i tyle. Wiem że druga para do kupienia ale przy wadzie wzroku druga para korekcyjnych przeciwsłonecznych to mus.
Nie żadne sam przyciemniające się, nakładki oto - polsrodki nie działają. Korekcyjne przeciwsloneczne ale nie mega ciemne żeby w tunelach się dało jechac
rupertpumpkin
Początkujący

Miejscowość: Kraków
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Audi A4 B5
Paliwo: Diesel
Rok produkcji: 1996

17 Lut 2025, 11:15

Nakładki odpadają, bo światło odbija mi się po bokach i nie dość że pod słońce ślepne to jeszcze muszę ściągać to już całkiem nic nie widze
Michał07
Nowicjusz

17 Lut 2025, 11:17

Ciągle jestem w rozjazdach ale znajde coś w Szczecinie konkretnego? Znajomy podpowiada Aurum Optics na placu żołnierza
Michał07
Nowicjusz

23 Lut 2025, 11:13

Podpinam się do wątku, a ten aurum optics to online czy stacjonarnie bo szykuje mi sie zmiana moich patrzałek i wziołbym cos nowego
Wojtek44
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Toyota 86 GR Sport - kolejny model coupe
    Nowa seria usportowionych modeli Toyoty firmowanych przez Gazoo Racing wzbogaciła się o kolejny model – coupe GT86 w wersji GR Sport. We wrześniu 2017 roku Toyota zaprezentowała nową serię GR, opracowaną na japoński ...

26 Lut 2025, 07:22

Wojtek44 napisał(a):online czy stacjonarnie
Takie rzeczy załatwia się stacjonarnie.
Rokiko
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 35

26 Lut 2025, 10:43

Ok, dzięki.Znalazłem ten aurum optics u siebie.Mam nadzieje że dobiorą mi dobrze
Wojtek44
Nowicjusz