Olej do forda mondeo mk3

19 Cze 2015, 11:27

Cześć wam! Szukam jakoś po dobrej cenie całych zestawów olejowych muszę wymienić olej w Mondziaku, bo już ponad 15 tys przejechane po ostatniej wymianie :/
franekkill
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 03 1983
Auto: Mondeo

21 Cze 2015, 11:28

W którymś z moich ulubionych sklepów internetowych przemknęła mi właśnie oferta tanich zestawów olejowych jak gdzieś znajdę to Ci podrzucę. :naughty:
kacperek98
Nowicjusz

Prawo jazdy: 05 07 2008
Auto: Focus

21 Cze 2015, 15:25

Znalazłem w sklepie internetowym ten zestaw [reklama] Dość tanio zamówiłem powinno dość szybko przyjść. Kiedyś coś już tam zamawiałem więc powinno być w porządku.
franekkill
Nowicjusz

22 Cze 2015, 12:28

No i zrobili z mojego linka reklamę… już bez przesady… w każdym bądź razie zamówiłem na magmarcar. Szukam jeszcze tarcz do niego no ale to zobaczymy może też u nich zamówię skonsultuję z mechanikiem jeszcze
franekkill
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Nie wpadnij w dziurę
    Zima powoli ustaje, a wraz z wyższymi temperaturami i topniejącym śniegiem na drogach pokazują się dziury. Jazda po takiej ulicy wymaga od kierowcy sporo cierpliwości i umiejętności. Zwłaszcza, że nieumiejętne pokonywanie ...
    Audi Q3 z silnikami 35 TFSI i 35 TDI
    Na polskim rynku dostępne są już nowe wersje kompaktowego SUV’ Audi Q3. Na początek oferowane jest w trzech wersjach silnikowych: 35 TFSI z manualną skrzynią biegów, 35 TFSI ze skrzynią automatyczną S tronic ...