REKLAMA
Witam wszystkich.Borykam sie od jakiegos czasu z podjeciem decyzji o zakupie autka.jednak ostatecznie bardzo trudno jest mi sie na cos zdecydowac.Kazde z aut jakie biore pod uwage ma swoje plusy i minusy co jest oczywiste naturalnie lecz z jakich plusow zrezygnowac na rzecz innych z jakie minusy zaakceptowac w innym aucie ,mam dylemat jak ch...a.Od kilkunastu miesiecy chodzi za mna omega MV6 kombi.MIeszkam od jakiegos czasu w Holandii,srednio 3 razy w roku bede w polsce i potrzebuje rzecz jasna wygodnego komfortowego auta na trase przy tym dynamicznego.Drogi w Holandi bajka choć nie az tak dobre jak w niemczech dlatego Audi A 6 tez pewnie byl by odpowiedni ,ponoc na polskie drogi sie nie nadaje a w moim wypadku kilka ladnych lat jazdy po drogach holandii.Za omege musialbym zaplacic mniej niz za A6 lecz silnik 3 V6 chcialbym zagazowac wiec dochodzi koszt sekwencji (nimały) a nie wiadomo do konca czy nie bede mial dos czestych nispodzianek z gazem..Passat spelnil by wiekszosc wymagan ale trudno chyba bedzie trafic jakies dobre tdi,wiekszosc pewnie ze sporymi przebiegami a i samo auto nie tak komfortowe i ładne(według mnie)jak omega czy A6.Jedni chwalą sobie ople zwlaszcza MV6 drudzy wychwalaja A6.Jest druga czesc ktorzy krytykują oba samochody a polecają np Peugeota 607itd itp.Napiszcie co byscie zrobili majac takie auta przed sobą do wyboru ,na jaki zdecydowalibyscie sie i dlaczego jezdzac po dobrych drogach i wiekszosc na trasie
Pozrawiam serdecznie