Omega vs Passat vs A4 vs W202 vs xxxx Śmigać z klasą...

22 Gru 2008, 23:03

Witam.
W najbliższym czasie odbieram prawko i zastanawiamy sie razem z tata jaki samochód dla mnie nalezy kupić. Wszystkich troskliwych którzy polecają mi uno 1,0 do nauki jazdy bardzo przeprosze ale podziękuje... ;) Od 2 lat jeżdze motocyklem 250/125 i zrobiłem bezkolizyjnie po drogach w tym czasie 19 tys. km głownie po mieście.
nie poszukuję samochodu np. sportowego tylko czegoś z prestiżem. Auta w temacie to moje typy. Który byscie wybrali na moim miejscu lub jaki inny model? Dlaczego akurat ten? cena do max 20 tys.
Gorąco pozdrawiam
maruszow
Nowicjusz

24 Gru 2008, 19:53

Helloł ;p to podobno poważne forum. mógłby ktoś napisac
maruszow
Nowicjusz

24 Gru 2008, 20:38

W202 bym nie szukał w tej kasie, bo to beda egzemplarze z duzym przebiegiem, stare i zgnite juz

opla omega dostaniesz dosyc młody rocznik, napewno warto sie rozejrzec za takim autem
audi a4 tez warto poszukac bo za ta kase powiniens znalesc jakies tdi 98r. :)
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

24 Gru 2008, 23:22

moja dobra rada . odpuść omegę , to już przeżytek , o wiele lepszym wyborem będzie passat albo a4 za 20 tyś dorwiesz dobry model , 20 tys za omege to strata pieniędzy
marcinx26
Aktywny
Awatar użytkownika

25 Gru 2008, 23:01

Nie powiedziałbym ze za 20 tys W202 to będzie szrot. ceny tego modelu to nawet poniżej 10 tys.
Opel Omega... Zapomniałem dodać że chodzi mi o omege C lub BFL w zaleznosci jak kto co nazywa. jesli to jest przezytek to nie wiem co mozna nazwac nowościa... chyba tylko auta w stylu mercedes cls... przeciez w srodku omega jest swietna, z zewnatrz rowniez nei jest slaba.
maruszow
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mercedes-Benz klasy C - samochód do driftu
    Klasa C jest autem zbudowanym według podobnych założeń co IS Lexusa czy BMW serii 3. Model stworzono głównie z myślą o podróżowaniu w komforcie, ale i nim bez większych trudności poszalejemy bokiem na torze. ...