Opel Agila czy Opel Astra Classic

31 Sie 2010, 21:48

Witam, co sądzicie o tych samochodach i które bardziej polecacie?
www.caroutlet.pl/samochody/54241-Opel-Agila.html

http://www.caroutlet.pl/samochody/54250-Opel-Astra.html

-Miał ktoś może do czynienia z tym komisem, bo auta wyglądają nie najgorzej,ale nie wiem czy to tylko ładnie wygląda?
craxa90
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

01 Wrz 2010, 12:36

craxa90 napisał(a):Witam, co sądzicie o tych samochodach i które bardziej polecacie?

Wybierasz spomiędzy 2 Opli więc co można polecać? Nie wiem czy potrzebne Ci malutkie miejskie pojeżdżadło bez bagażnika (Agila) czy ciut bardziej komfortowy kompakt z całkiem sporym kufrem (Astra)? Co do tej konkretnej Astry dla mnie nie do zaakceptowania jest brak wspomagania kierownicy i 60 konny silnik, który co prawda jest nie do zabicia ale osiągi...

craxa90 napisał(a):Miał ktoś może do czynienia z tym komisem, bo auta wyglądają nie najgorzej,ale nie wiem czy to tylko ładnie wygląda?

Komis jak komis. Auta tak odpicowane, że aż w oczy szczypią. Trzeba by na żywo zobaczyć.
Kubuch
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Matplaneta
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Fiesta MK7 FL / Mini One
Silnik: 1,0 100 KM/1,6 90 KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2013

01 Wrz 2010, 14:31

W Car Outlet nie ma się co pakować,auta są picowane na sprzedaż a ceny takie że aż oczy bolą :neutral: jak chcesz Agile to jest u mnie na dzielnicy jedna do sprzedania z pewnych rąk.Ale to się odezwij na pw jak coś.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Mille Miglia 2017 - najpiękniejszy rajd na świecie
    Po 4 dniach i tysiącu mil kierowcy startujący w Mille Miglia dotarli do Brescii! Najpiękniejszy rajd na świecie dobiegł końca. Prawie pół tysiąca zabytkowych aut wyścigowych, co najmniej drugie tyle samochodów ...
    Skoda Superb Combi - czwarta generacja modelu
    Czwarta generacja modelu Superb Combi kontynuuje swoją triumfalną ścieżkę z jeszcze bardziej dopracowanym projektem, obszerną i niezwykle wygodną przestrzenią oraz innowacyjnymi rozwiązaniami technologicznymi. Nowy model ...