Witam. Mam bardzo dziwny problem z moja Astrą. Samochód ma problemy z zapalaniem po dłuższym postoju (ok. 30 min). Muszę dość długo go kręcić i wciskać pedał gazu. Po odpaleniu i zgaszeniu silnika auto odpala już dobrze ale wystarczy, ze znów postoi dłużej i problem pojawia się znów. U mechanika wymieniłem pompę paliwa i nic to nie dało. Co to może być?
Witam ja mam taki problem mam opla astre 1 z silnikiem 1,6 16v przed włozeniem nowego akumulatora normalnie odpalał a jak wsadziłem nówke akumulator tez odpali ale pochodził z 4 minuty i zgasł a później juz lipa nie chce odpalić a śmierdzi gazem i paliwem co mam robić pilne!!!!!! Aha zapomniałem dodać ze nie dawno był robiony remont silnika a dokładnie zawory pozdrawiam
Zgłoszenie rejestracji i wyrejestrowania pojazdu to będzie obowiązek! Szykują się spore zmiany dla kierowców w których głownie chodzi o obowiązek zgłaszania takich działań w nieprzekraczającym terminie 30 dni. Co ciekawe projekt zmian w Prawie o Ruchu Drogowym przygotowało Ministerstwo ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.