A czy ten pasek czasami nie piszczy po uruchomieniu zimnego silnika lub podczas dawania mu większych obrotów(np. podczas ruszania na jedynce)?
Druga sprawa to jaki masz pasek - gładki czy zębaty?
Trzecia sprawa - czy masz napewno ten pasek co powinien być( nie szerszy lub wąższy)?
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
No własnie pojechalem do innego sklepu i okazało sie ze jest szerszy pasek niz predzej kupowałem .Teraz załoze ten prawidłowy i zobaczymy co sie bedzie działo Dziekuje wszystkim za odpowiedzi Pozdrawiam
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Lexus zwycięża w stolicy elektromobilności Po raz 8. z rzędu Lexus zwyciężył w norweskiej edycji badania satysfakcji klientów Autoindex. Mieszkańcy tego europejskiego kraju, który w największym stopniu postawił na elektromobilność najlepiej ocenili samochody ...
Przepraszam za odkopywanie tematu, ale mam ten sam problem a nie chciałem niepotrzebnie zakładać nowego. Co miesiąc muszę zmieniać pasek klinowy ponieważ "stary" zużywa się lub zwyczajnie rwie. Jaka powinna prawidłowego szerokość paska klinowego dla astry 1,7 TD?
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.