Opel Astra 3 drzwiowa POMOCY czy warto?

30 Cze 2012, 20:01

witam mam dylemat poniewaz znajomy sprzedaje opla astre 3 drzwiowa lpg ogolnie dosc zadbana wszystko wporzadku wymieniane na okraglo tylko do wymiany jest jeden prog cena autka 1200 zl warto ?
zyzuniek
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 01 2001

30 Cze 2012, 20:32

Za 1200zł nie ma co wybrzydzać,jak jesteś pewny tego auta to sie nawet nie zastanawiaj.
TFSI
Stały forumowicz

Auto: Alfa Romeo 156
Silnik: 1.9JTD 115km
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2003

01 Lip 2012, 08:26

Ja bym brał,jeszcze jak mówisz że znajomy to kitu by nie wciskał.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

01 Lip 2012, 11:03

A że tak zapytam, jak wypadają Astry III ogólnie. Bo wnętrze tych aut mnie osobiście dość mocno odrzuca, ale gdyby porównać Astrę III z Focusem II? TO jak się te auta mają do siebie.
Podejrzewam, że Focus jak to Ford ma tragiczne zabezpieczenia antykorozyjne.
Czy diesle Astry III są w miarę bezproblemowe?
QwertyD
Nowicjusz

Miejscowość: Dębica

01 Lip 2012, 11:07

Przeczytaj dokładnie temat bo moim zdaniem chodzi o Astre I generacji a nie III a jeśli by to była III to za 1200zł to chyba sama karoseria.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

01 Lip 2012, 12:35

Barol napisał(a):
Opel Astra 3 drzwiowa POMOCY czy warto?

Tak wiem, ale ogólnie chodzi o Astrę. Więc bez sensu zakładać nowy temat pytając o kwestię Astry.
Tytuł mówi o Astrze III a treść o Astrze I. Tak czy tak, moje pytanie nie jest nie na miejscu.
QwertyD
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    5 technologicznych ciekawostek w wodorowej Toyocie Mirai
    "Mirai" po japońsku znaczy "przyszłość". To nie przypadek, że Toyota nadała taką właśnie nazwę swojemu pierwszemu modelowi zasilanemu wodorem. Mirai nie emituje żadnych spalin ani zanieczyszczeń, a jego napęd pracuje bardzo ...

01 Lip 2012, 13:50

"Tytuł mówi o Astrze III".. czytanie ze zrozumieniem kuleje widzę. Tytuł tak się czyta "Opel Astra 3 drzwiowa. Mam nadzieję, że rozjaśniłem.
Citron
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 14
Prawo jazdy: 02 03 2010
Auto: Lexus IS250 II
Silnik: 2.5 V6
Typ: Sedan/Limuzyna
Rok produkcji: 2006

01 Lip 2012, 21:54

Nic nie kuleje jest 40 stopni w cieniu. Co nie zmienia faktu, że nadal dyskusja rozchodzi się o Astrę, a koledzy swoją upierdliwością spowodowali, że naprodukowaliśmy już 4 posty zupełnie bez sensu.
Zamiast zakładać nowy temat o astrze 3 to można się podpiąć by pociągną dany temat, zwłaszcza, że widzę, że sam temat już przymierał, więc nie kolidowało to z głównym wątkiem.
Poza tym jeśli chodzi o ścisłość, to używając cyfry 3 i Astra, przy szybkim czytaniu i braku interpunkcji pierwsze co się widzi to Astra 3 :)
QwertyD
Nowicjusz