OPEL ASTRA 3 (H)

17 Gru 2009, 17:14

Witam. Zastanawiam się nad zakupem modelu samochodu wyżej wspomnianego.. z silnikiem 1.7 disla.. autko wizualnie i pod względem ekonomicznym bardzo mi odpowiada... natomiast przeglądając różnego rodzaju strony dotyczące teego samochodu nie raz natrafiałem na mieszane uczucia opiniujacych co do niezawodnosci tegoż samochodu... bardzo prosze posiadaczy lub osoby których znajomi mieli kontakt z tym modelem o wypowiedzenie sie .. czy warto zakupic to autko... lub prosze o dorade co innego w wersji Hatchback

całkiem możliwe ze podobny temat juz był jednak jakos typowych opini na temat tego modelu nie znalazłem ... pozdrawiam i oczekuje na wyrażenie twojego poglądu :)
BNA
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: Kraków

17 Gru 2009, 18:01

ogolnie Astra III to dobry wybor , znajomy taty ma taką i bardzo sobie chwali
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy

17 Gru 2009, 19:18

marcineq napisał(a):ogolnie Astra III to dobry wybor , znajomy taty ma taką i bardzo sobie chwali

Słyszałem opinie ze elektryka pada dosc często... nie wiem czy to drobne naprawy ... czy poważne i wysoko czy niskobudżetowe ze tak się wyrażę..
BNA
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 1
Miejscowość: Kraków

17 Gru 2009, 20:16

ja mam astre II, i czesci do niej nie są drogie . A wiem , ze czesci do III generacji sa o troche drozsze

[ Dodano: Czw Gru 17, 2009 21:29 ]
o elektryce slyszalem,ale nie jestem w stanie powiedziec czy to naprawy wysoko czy niskobudzetowe, jezeli jestes zdecydowany na silnik 1.7 to nastepne dobre posuniecie , bardzo chwalony przez wlascicieli silnik !
marcineq
Początkujący

Miejscowość: Tychy
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

25 lat SKODY Favorit
    SKODA Favorit, jeden z najważniejszych samochodów w historii marki, w tym roku obchodzi swoje ćwierćwiecze. Model ten zadebiutował podczas 29. Międzynarodowych Targów Przemysłowych w Brnie w 1987 roku. Pierwszy ...
    Ford Fiesta 1,0 EcoBoost o mocy 100 KM
    Pod maską opisywanej wersji Fiesty znajduje się trzycylindrowa jednostka benzynowa o pojemności jednego litra, która generuje równe 100 KM. Napęd przekazywany jest za pomocą manualnej skrzyni biegów o ...