Witam, niedawno wyciągałem silnik w astrze, był nie używany 3 tygodnie. Wczoraj został wsadzony z powrotem. (wymieniałem uszczelkę pod głowicą) Wiem że nie trzeba wyciągać ale na początku miał być wymieniony silnik. Ale nie w tym problem. Silnik odpala chodzi ładnie natomiast po złożeniu nie ma sprzęgła. Dźwignie sprzęgła jestem w stanie ruszać ręką, czy to tak powinno być ? Wydaję mi się że pedał chodzi lżej niż wcześniej, chociaż być może tylko mi się wydaje. Co zrobić ? Co się mogło stać ? w jakiś sposób mogło się łożysko oporowe wyjąć czy coś ?
luz jałowy sprzęgła nie za duży ? coś tam ...sknocono, trzeba zajrzeć teraz proponuje wyciągać skrzynię
przyjacielscy sąsiedzi ??? zakłamani agresorzy, mija 75 lat od ciosu w plecy - im sie znów marzy wypad w Europę , nawet jakby miały zginąć tysiące podwładnych, nieważne wyśle się następnych
Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
Szklana pogoda? – Najwyższa pora iść do wulkanizatora! Każdego roku pogoda potrafi zaskoczyć kierowców. Choć początek listopada nie zwiastuje pierwszych opadów śniegu, to wielu Polaków już myśli o nieuniknionej sezonowej zmianie opon. Według badania autobaza.pl ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.