ja bym jednak wolał zaznać trochę "luksusu"
i mimo wszystko rozglądam się też za innymi markami. (tym bardziej, że za kompletnego golasa z opla wydaje mi się trochę drogo) Ostatnio widziałem ogłoszenie tego typu:
"Sprzedam FIAT MAREA WEEKEND 1,6 16V z GAZEM o mocy 103 KM, rok produkcji 1998, przebieg 187 000 km. Wyposażenie: Wspomaganie kierownicy, Centralny zamek, Autoalarm z pilotem, Poduszka powietrzna, Elektryczne szyby, Radio+CD, Immobilizer, Reflektory soczewkowe, Lakier metallic,
Z uwagi iż auto jest z 1998r informuje że nie jest w stanie idealnym posiada normalne ślady użytkowania. Samochód użytkowany prywatnie.
Sugerowana cena/pensja:
5500 "
Co możecie powiedzieć o tym samochodzie? czy warto zawracać sobie głowę fiatem w tej cenie (i pisać do właściciela o przesłanie fotek)? Powiem szczerze, że z zewnątrz mi się podoba
w środku tak na pół
ale do najbrzydszych nie należy. Szukając trochę na autocentrum opini o tym samochodzie trafiłem na jedną w której właściciel "jechał" po samochodzie po całości (niby był jedynym właścicielem) Co powiecie o tym silniku ?
Patrzę jeszcze za nubirą 1.6 w gazie ale na takie coś ciężko trafić
a 2.0 to jednak nie dla mnie (opłaty + spalanie- co prawda lpg ale zawsze;P) Ale do sedna. Przeglądając wszystkie oferty z WLkp trafiłem na takie cos
[link do Otomoto wygasł]
normalnie "igły" mnie nie interesują ale opis tej mi się bardzo spodobał
bo przecież silnik 2.0 to tylko do starszego pana na wyjazdy do kościoła ;D