Opel Astra G - 10 000 zł.

10 Kwi 2017, 05:27

Witam . Mój brat chce kupić Opla Astre G .
Auto ma służyć na codzienne dojazdy do pracy wiec najlepiej jak by było w Benzynie + LPG limit kwoty to 10 000. Jako że w naszej okolicy ciężko znaleźć coś sensownego sprawdzamy rejon +200 km od miejsca zamieszkania . Natrafilismy na takie ogloszenie ,wiemy tyle że handlarz.[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł].
My sie nie znamy ale wasze oko pewnie cos wylapie. Proszę o jakiś komantarz stanu tego co oczywiscie na zdjeciach widać a czego my nie widzimy. Bo jak by było okey to bysmy przejechali sie do Częstochowy :)
Gagusiek
Nowicjusz

Auto: Opel Astra G
Paliwo: Benzyna + LPG

10 Kwi 2017, 09:29

Był ostatnio na forum,silnik ok,wygląd wiadomo podpicowany na handel,cena trochę niska jak na sprowadzone i już opłacone auto. Ogólnie ja bym sobie odpuścił jak masz daleko.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Kwi 2017, 08:14

Ahav. Dziekuje za odp. No akurat mamy do Częstochowy 200km . Jest tez opocja skorzystania z pakietu autotesto podstawowego tego za 200+ zł.
A mam pytabie zna innej beczki na przyszłość . Jak bym kiedyś kupował auto od komisu i jest mozliwosc zostawienia obecnego auta w rozliczeniu to czy to dobra opcja ??? Czy ceny daja strasznie niskie
Gagusiek
Nowicjusz

Auto: Opel Astra G
Paliwo: Benzyna + LPG

12 Kwi 2017, 09:51

Jak masz auto warte 1-3 tyś to bym nawet się nie bawił w sprzedaż tylko do komisu oddał. Po co tracić czas i nerwy na głupich klientów.
galakty
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 1
Prawo jazdy: 23 08 2012
Auto: Ceed I
Silnik: 1.6 CRDi 115/130
Paliwo: Diesel
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2007

12 Kwi 2017, 16:23

Zależy jak trafisz,kolega pare lat temu oddał Punto I do komisu w zamian za Astre G i resztę dopłacił,za Punto dali mu fajną kasę ale tak jak mówie to było pare lat temu a teraz większość handlarzy chcę wyrwać auto praktycznie za darmo.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

12 Kwi 2017, 17:19

Szkoda zachodu 200km by zobaczyc auto od handlarza, odpuść i poszukaj czegos w okolicy
martinn22
Początkujący
Awatar użytkownika

Prawo jazdy: 20 06 2016
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Honda Civic EP2,Mazda3 III
Silnik: 1,6 110km, 2,0 120km
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2002