Witam mam pewien problem w mojej Astrze G otóż kiedy pokonam trochę kilometrów podczas skręcania czuje lekkie bicie w układzie kierowniczym najbardziej podczas parkowania takie jakby stukanie ciężko określić a co najdziwniejsze objawia się to tylko wtedy kiedy na dworze jest ciepło np. wczoraj jak wracałem z pracy to po przejechaniu kilku kilometrów znowu czułem bicie, stukanie na kierownicy kiedy już dzisiaj wracałem popadał deszcz i na dworze było trochę zimniej nic takiego się nie dzieje tak samo jak jechałem wczoraj rano. Przez całą zimę też nie miało to miejsca natomiast kiedy na dworze jest już bardzo ciepło problem się pojawia do tego kierownica też chodzi dosyć ciężko, mój ojciec mówi że do wymiany może być Kolumna MacPhersona ale boję się niepotrzebnie wchodzić w koszta. Ktoś coś doradzi ?
Myślę ze wizyta w SKP i porzadne sprawdzenie przedniego zawieszenia/wydatek rzędu 20-30 zł/nie zrujnuje twojego budżetu a być moze dowiesz się o co biega.Nie jestem pewny czy to moze być amorek ale bardzej obstawię górne łozysko...Jednak nie jest to zaden pewniak..
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Piszesz o stukach wiec warto przejrzeć zawieszenie,często przyczyną okazują się też poduszki amortyzatorów lub łączniki stabilizatorów,od tego zacznij przegląd.
Podatek od kupna samochodu – co musisz wiedzieć przed zakupem auta Kiedy kupujesz auto, umowa sprzedaży może zostać objęta podatkiem od czynności cywilnoprawnych, czyli PCC. Nie zawsze jednak będzie trzeba go płacić. Sprawdź, czy obowiązuje Cię podatek od kupna samochodu, ile wynosi, jak ...
[2018] Mercedes klasy A Mercedes pokazał kolejną generację klasy A. Silniki, które będą dostępne to m.in. 1,4 turbo 163KM (A200), 2,0 turbo 220KM (A250) oraz 1,5 diesel 116KM (A180d). Później paleta ma się rozszerzyć. Moim zdaniem ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.