Witam,
Poszukuję autka, jednakże po wielu tygodniach czytania, szukania itd. zostawiłem sobie tylko 2 typy a mianowicie jak w tytule:
- Honda Civic VII 1.4l benzyna - i to tak na 80% bym wolał,
- Opel Astra G 1.6l 8V benzyna - to raczej mniej chętnie.
Budżet: jaki mam to 13000zł, jednak chciałbym się zmieścić w tej kwocie ze wszystkim (to realne?), no może trochę naciągnę np do 14tys jak będzie potrzeba ale założenie początkowe to tak jak napisałem.
Lokalizacja: Mieszkam na samej granicy pomiędzy województwami Zachodniopomorskim a Lubuskim, pod Gorzowem Wlkp.
Użytkowanie: 2x w miesiącu trasa około 2x160km (z Poznania do Gorzowa i powrót) i w tygodniu po Poznaniu jakieś 60km może bo tylko żeby czasem podjechać kilka KM do pracy itd...
Potrzeby: Ogólnie jak widać po wyborze, to nie szukam auta ani wielkiego, ani sportowego z wielkimi osiągami, patrzę realnie - wiem, że do takich przebiegów to tylko benzyna, szukam czegoś jak najmniej awaryjnego, żeby te 5 lat bez wielkiego wkładu do zmiany auta pojeździło. Jest w ogóle szansa w takim budżecie znaleźć coś z roku 2003 już? (Mam w większości na myśli Hondę)...
Podrzucicie może jakieś aukcje? Np co sądzicie o czymś takim, cena bardzo niska:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - w weekend będę akurat w Gorzowie i Dębnie to mógłbym obejrzeć
![Uśmiechnięty :)]()
Podoba mi się i kolor i wersja 3 drzwiowa...