Opel astra 2.0 gsi 92r. Problem polega na na tym ze przy predkosci ok 90-120km drrzy mi kierownica powiedzialbym ze nawet za bardzo.W czym morze byc problem?
JA swego czasu też miałem podobną przypadłość.pomogło wyważenie kół. warto to sprawdzić nie kosztuje to majątek ok 20zł. a mysle że powinno pomóc.a przy okazji można sprawdzić czy nie ma jakiejś ""buły" na oponie
Jakies miesiac temu mialem wyważane bo wymienialem oponki na nowe,ostatnio wymienialem lacznik stabilizatora ale tylko z jednej strony czy to morze miec cos wspolnego?
Jak bezpiecznie dojechać na stok i z niego wrócić samochodem? Samochodem na narty - sezon narciarski trwa w najlepsze, a na stok wiele osób podróżuje własnym samochodem. Jak zapakować sprzęt i bezpiecznie dotrzeć na miejsce w zimowych warunkach? Kilka porad przygotowali ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.