Opel Astra GSI

26 Sie 2018, 10:27

Miesiąc temu zdałem prawo jazdy. Od tamtej pory jeżdżę autem ojca (mercedes cla220). Planuje zakup swojego pierwszego samochodu. Auto które wpadło mi w oko tl opel astra gsi. Czy to będzie odpowiednie auto jako pierwsze i czy w Polsce da radę kupić cos sensownego bo słyszałem ze z tym może być ciężko. Znalazłem taki o to egzemplarz na który mogę sobie pozwolić.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
pablo517
Obserwowany

26 Sie 2018, 13:47

Dziś to auto jest już legendą, bardzo trwały i mocny silnik, jeszcze nie jednego z silnikiem turbo na światłach można zaskoczyć :naughty: Jeżeli jest to auto w dobrym stanie i faktycznie nie zgnity co w Fkach to nie spotykane to naprawdę warto się zainteresować
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Systemy zautomatyzowanej jazdy - bezpieczeństwo na drogach
    Kiedy myślimy o samochodach przyszłości, w pierwszej kolejności przychodzą nam na myśl koncepty o śmiałych liniach czy napędzie wodorowym. Tak naprawdę jednak najbliższą, ważną zmianą w motoryzacji będzie masowe pojawienie ...
    Bulli Summer Festival w Wolfsburgu - polscy fani
    Z okazji 70 lat modelu T w Wolfsburgu, w parku Allerpark, oddalonym niecałe półtora kilometra od samego Autostadt, w dniach od 3 do 6 sierpnia odbył się Bulli Summer Festival. Tereny parku przeistoczone zostały w ogromną ...