OPEL ASTRA GSI

02 Cze 2009, 22:27

Witam serdecznie wszystkich i pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy wyśnionych aut:)Ponieważ jestem nowy witam się z Wami jeszcze raz!!!Muszę jednak zapytać czy jest ktoś kto może mi pomóc w kupnie mojego wyśnionego samochodu.Dokładnie chodzi o ASTRĘ GSI.Niestety nie jestem ani mechanikiem ani blacharzem samochodowym więc kiepsko u mnie z wiedza na ten temat a chciałbym kupić autko, którym będę jeździł a nie oglądał na parkingu lub holował do warsztatów.Chodzi o auto sportowe a wiadomo jak one nieraz są traktowane.Miałem kiedyś kadetta GSI i naprawdę strasznie polubiłem ten znaczek"GSI" i teraz znowu chciałem kupić tylko że juz astrę.Czy jest wśród Was drodzy koledzy ktoś, kto zna się na rzeczy był by w stanie mi pomóc?Ja jestem z Bydgoszczy i BARDZO PROSZĘ O POMOC !!!! Nie chcę kupić złomu dlatego zdecydowałem się poszukać kogoś kto mi pomoże,będę wdzięczny za każdy gest dobrej woli, pozdrawiam serdecznie :)
Mario31
Nowicjusz

Miejscowość: BYDGOSZCZ

02 Cze 2009, 22:47

Jezeli nie znajdziesz kogos kto Ci pomoze to uderzaj z autkiem do warsztatu-tam fachowcy sprawdza co i jak-lepiej zainwestowac 100 albo 150 pln niz potem zalowac.Wiadomo ze w takim serwisie nie sprawdza Ci wszystkiego
Honda Civic V 1.5 101 KM-93'
Renault Safrane 2.0 12V 132 KM-94'
Rover 218 TD 1.8 88 KM-94'
Rover 216 GTi 122 KM-93'
Obecnie Rover 600 SDi 2.0 105 KM
Pawkaz
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: 7tys. km
Auto: Rover 600 SDi
Silnik: 2.0 SDi 105 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1999

03 Cze 2009, 09:38

Wiadomo że trzeba autko prześwietlić na stacji diagnostycznej ,ale poszukuję osoby która sie się na tym zna i która po prostu ze mną po ten samochód pojedzie i która od razu będzie wiedziała gdzie zobaczyć itd.Ja jestem niestety laikiem w tych sprawach i wolę jednak z kimś to autko oglądać bo inaczej się rozmawia jak się na czymś zna a inaczej jak się tylko pasjonuje danym autem.Chodzi tutaj o zdrowy rozsądek a obawiam sie że w moim przypadku za bardzo mogą działać emocje dlatego jeśli jest ktoś z mojego miasta lub okolic BYDGOSZCZY i może się ze mna spotkać aby pogadać o tym bardzo proszę o wiadomość.Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam Mariusz.
Mario31
Nowicjusz

04 Cze 2009, 05:21

Ma rodzinę w Fordonie i tak się składa,że młody chłopak ma Astrę I i jest to jego pierwsze auto.Wiem też,że zapisał się w necie do jakiegoś bydgoskiego forum posiadaczy i miłośników Astr. Spróbuj poszukac tego forum,bo z tego co wiem ten chłopaczek z rodziny czerpie stamtąd całą swoją wiedzę na tema swojego auta,a nawet je naprawia!
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

04 Cze 2009, 08:24

Jasne, myślałem o tym żeby się zapisać do jakiegoś klubu muszę tylko kupić tą wyśnioną gsi:)Dzięuję za poradę i pozdrawiam serdecznie .
Mario31
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Porady dla kierowców przed wyjazdem na wakacje
    Dobre i sprawdzone w serwisie opony, prawidłowe ciśnienie, odpowiednia głębokość bieżnika, wyposażenie awaryjne – to najważniejsze elementy, które należy sprawdzić przed podróżą autem na wakacje. Ważna ...