Opel Astra GTC Hyundai i30 Prosba o ocene ogłoszeń

23 Lut 2017, 20:25

Hej. Planuję kupić samochód do 20 tysięcy. Samochód ekonomiczny, od 2006 roku, nie wymagający wkładu finansowego. Znalazłem parę ogłoszeń ale te wydają mi sie najbardziej sensowne. Proszę o ocenę i porady. Może macie jakieś propozycje. Dzięki!

-Opel Astra - [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
-Hyundai i30 - [link do oferty na Olx wygasł]
innsane
Obserwowany

Auto: Daewoo Espero

28 Lut 2017, 21:39

Astra z Włoch - może mieć sporo wad wizualnych, estetycznych jak to samochody z tamtego regionu, jeżeli były tam wykonywane jakieś naprawy blacharskie to jest zapewne i szpachla. Ciężko o dokumentację serwisową aut z Włoch - podstawą jest książka serwisowa i zweryfikowanie jej autentyczności.
Jeżeli chodzi o i30 to hmmm ciężko coś dodać - auto wygląda sensownie nie jest picowane itp. wydaje się normalnie użytkowany samochód. Reszta do weryfikacji na miejscu.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska
Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czym się różnią alufelgi od felg stalowych?
    Felgi stanowią jeden z istotnych elementów wizualnych i technicznych każdego pojazdu. Wybór między alufelgami, a modelami stalowymi nie sprowadza się tylko do estetyki – różnice między nimi obejmują ...
    Peugeot 208 1,2 PureTech o mocy 110 KM
    Samochód ten wyposażony jest standardowo w silnik generujący 110 KM. Jest to jednostka benzynowa o pojemności 1,2 litra, umożliwia ona przyspieszenie od 0 do 100 km/h w czasie 10,7 sekundy, s średnie spalanie według ...