Mam orginalne radio : VDO CDR500 orginalne glosniki. chcialbym wstawic cos zeby mi lepiej gralo. myslalem nad tym :[link do oferty na Allegro wygasł] co o tym powiecie? da rady podlaczyc pod te radio? bo ono nie ma wyjscia na wzmacniacz. Myslalem tez o jakis "jajkach" np te: [link do oferty na Allegro wygasł] i co o tym myslicie? prosze o pomoc:)
Jeśli chodzi o podłączenie to mozesz zastosowac cos takiego
[link do oferty na Allegro wygasł] lub
[link do oferty na Allegro wygasł]
Ja proponował bym zastosowac ta skrzynie - [link do oferty na Allegro wygasł] a do niej ten wzmacniacz - [link do oferty na Allegro wygasł] a co to głosników 6x9" to mija sie z celem wkładanie ich w tylna półke jeśli w bagazniku ma byc skrzynia lepiej zainwestowac w jakies dobre głosniki do przednich drzwi.
No jesli uwazasz ze nie potrzebne jajka z tylu:) to moze jakas lepsza skrzynke i wzmaka? do 500 zl z okablowaniem:) bo glosniki w drzwiach sa standardowe i jak narazie radza sobie:)
O skrzyni i wzmaku zdania nie zmienie spokojnie to wystarczy ale wzmacniacz jest 4/3/2 kanałowy wiec jeden mostek idzie do skrzyni a pozostałe dwa kanały mogą zasilic np. te głosniczki - [link do oferty na Allegro wygasł] Powinny sie zmiescic w przednich dzwiach. A co do orginalnych jakie sa to moze i narazie sobie radza ale jak zamontujesz suba to moga odbiegac dzwiekiem jakosciowo.
Usprawnienie przejazdu pojazdów ratunkowych na autostradach Pierwsze urządzenia pokładowe viaAUTO dla pojazdów uprzywilejowanych, umożliwiające automatyczne otwarcie szlabanów na bramkach autostradowych zarządzanych przez GDDKiA, są już zamontowane w samochodach straży ...
Lexus GX 460 - bezpieczny i bardziej terenowy To już koniec plotek. Lexus zaprezentował właśnie odświeżony model GX 460. Zmiany nie są rewolucyjne, ale wyraźnie widoczne - samochód otrzymał nową stylistykę przodu, systemy bezpieczeństwa czynnego Lexus Safety System ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.