Pomóżcie mi proszę rozwiązać dylemat. Mam do wyboru Opla Astre II i Forda Focusa. Oba w kombi, z tego samego rocznika ( 2006 - 2007 ) z bardzo podobnym przebiegiem. Silniki 1,4 diesel. Który lepszy? Który wybrać? do użytkowania niekoniecznie na bardzo dlugich trasach, raczej w spokojnej jeździe.
Z góry dziękuje za pomoc:)
Silnik w Fordzie to konstrukcja PSA czyli popularne 1,6 HDI znane z Citroenów i Peugeotów. Mamy w firmie C4 z tym motorem i spisuje się znakomicie. Co do Oplowskiego 1,3 to IMO dobry ten silnik jest do Corsy ale kto to wpakował do Astry? Nie wiem czy dobrze kojarze ale to chyba jest jednostka Fiata?
Bądź sprytny, wybierz zasilanie gazem - silnik TCe 100 LPG A gdybyśmy uznali, że nie ma lepszego paliwa do napędzania pojazdów niż właśnie LPG? Trzeba przyznać, że łączy ono w sobie liczne, często nieznane zalety: jest ekologiczne, ekonomiczne i bezpieczne. W dobie stałego ...
Finał NIGHT POWER 2013 GP w Płocku / relacja Ostatnia runda tegorocznego NIGHT POWER Grand Prix zakończona. W Płocku zmierzyło się około 70 zawodników. W całym cyklu na starcie stanęło ponad 200 zawodników. Już wiemy kto jest najlepszy. Zwycięzcą całego ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.